Managerul general al CSM-ului, Lucian Munteanu negociază cu jucătorii și conturează lotul pentru sezonul viitor

Cu un nou antrenor principal, Ionel Tersinio Gane, situație generată și de obligativitatea impusă de Federația Română de Fotbal ca cluburile din eșalonul doi să aibă pe bancă un antrenor cu Licența UEFA PRO, CSM Rm. Vâlceaîși va relua pregătirile la începutul săptămânii viitoare, pentru sezonul competițional ce pare că va începe la sfîrșitul acestei luni. Referitor la antrenor, Gery Gane va mai avea în staff alte trei personae, George Biţă, Adrian Dulcea şi Robert Tufişi. Campionatul viitor al Ligii a 2-a va începe, din toamnă, cu o serie a 20 sau 2 de echipe.

 

Pentru că clubul se află în insolvență, conducerea administrativă nu poate încheia contracte pe termen nelimitat cu jucătorii. Astfel, acestora le-a expirat contractile cu CSM-ul la finele lunii iunie. În această perioadă, managerul general Lucian Munteranu are discuții individuale cu fiecare jucător, iar cu cei ce se va ajunge la un acord, li se vor prelungi contractile. Până acum, la capitolul plecări certe”, clubul a reziliat contractual cu atacantul Trabalka. Și-a terminat împrumutul la Vâlcea, și s-a întors la clubul – mamă, ACS Poli Timișoara, mijlocașul Adrian Artean. Și Dâlbea ar putea pleca. Acesta vrea să se tragă acasă, la Sibiu și să devină antrenor – jucător la nou promovata în Liga a 3-a, FC Hermannstadt.      

 

După o perioadă de antrenamente pentru reacomodare la efort, CSM Rm. Vâlcea va continua pregătirea tot la baza sportivă din Zăvoi. Tot de comun accord (conducere administrativă – antrenor principal) se vor stabili și adversarele CSM-ului din partidele de pregătire. „Începe un proiect frumos la CSM și mă bucur că fac parte din el. Am decis să accept această provocare pentru că aici mă simt ca acasă. Am avut discuţii cu managerul Lucian Munteanu şi am decis împreună să facem o echipă bună, frumoasă pentru acest oraş. De lot este devreme de vorbit, vom vedea ce facem zilele viitoare. Condiţiile sunt bune, condiţii în care se poate lucra. Sunt condiţii bune pentru o echipă de Liga a II-a, dornică de performanţă. Mie îmi place şi ca antrenor atacul. Îmi place să fac o echipă care să joace un fotbal frumos. Cred că acest lucru s-a văzut şi la formaţiile pe care le-am antrenat. Îmi place ca echipele pe care le condus să dea goluri. Îmi place stilul ofensiv, am fost atacant. Ideea mea este să dăm cât mai multe goluri. Îi rog să vină alături de noi. Vreau să-i aducem la stadion în număr mare. Ştiu că le place fotbalul, că apreciază fotbalul frumos. O să fie un campionat mai dificil decât în sezonul trecut, cu o singură serie”, a declarat Gery Gane pe site-ul oficial al CSM-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *