PETRE ROMAN, ASASIN ECONOMIC?

Ce a făcut Petre Roman cu strungul carusel de la 23 August / Titan?! Îl invităm să răspundă acestei acuzaţii grave!
La TITAN, în acea vreme, cred primăvara anului 1990, au fost sute de martori oculari care NU au făcut altceva decât să transfere „povestea” uriaşului strung carusel la alţii!; şi numai atât! chiar şi după ce demolatorul Petre Roman Neulander nu a mai fost premier, ci numai „observator” în distrugerea economiei naţionale din partea noilor bolşevici care ne conduc şi acum! De aceea e LIBER!
Pe urmele asasinului economic Petre Roman…
Eu sunt peste 90 % sigur că a făcut-o, deoarece la noi la institut s-a vorbit mult şi bine despre această ticăloşie. De ce a făcut-o?

1 — Cred că stăpânii lui de atunci, şi de acum, l-au urgentat în a arăta că înţelesese bine menirea pentru care fusese pus prim-ministru.

2 — Pentru că cei care l-au împrumutat cu bani pe Ceauşescu, au vrut să dea lumii un semnal evident împotriva celor care NU plătesc camăta până la sfârşitul contractului impus, şi se transformă în „ghiauri economici”!

3 — Pentru că acest strung carusel a fost la acea vreme MÂNDRIA constructorilor de maşini unelte din România.

De fapt, toată distrugerea celor peste 1200 de obiective industriale (fabrici, uzine, etc) tot pedeapsă a fost! Însă a mai produs, ceea ce în anii ’90 nu se mai putea prin lagăre de muncă şi concentrare, sau prin închisori de exterminare, etc. Aşa cum făcuseră părinţii lor , tot bolşevici, în anii stalinismului în România, ci cel mai mare exod de forţă de muncă calificată. Exod, care iată a ajuns în zilele noastre la 4 MILIOANE de romani! Eu cred că în ultimii 2000 de ani, la un loc luaţi!, nu au părăsit ţara atâtea milioane. Adică două obiective (dragi „lor”): şi f….ţi şi cu banii luaţi! (…)

sursa: GLASUL.info

Un comentariu la „PETRE ROMAN, ASASIN ECONOMIC?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *