Klaus Iohannis ZBORĂ cu un avion care a aparținut lui SILVIO BERLUSCONI. Acesta ar costa statul român peste 20 de milioane de euro

Klaus Iohannis ar putea zbura cu un avion vechi de 14 ani, care i-a aparținut fostului premier italian Silvio Berlusconi și care ar costa statul român foarte mulți bani, având în vedere că un astfel de model de aeronavă nu se regăsește în flota noastră aeriană.

Pe 8 iulie 2015, această aeronavă a fost adusă la București, pe Aeroportul Băneasa, a spus Oana Zamfir.

„Este o afacere de-a dreptul șocantă. Vorbim despre cel puțin 20 milioane de euro. Am primit pe surse importante faptul că 8 iulie 2015, aeronava din imagini a fost adusă la București, pe Aeroportul Bănească. A fost vizionată de STS, nu de TAROM, nu de oameni din Ministerul Transporturilor. Am identificat-o după numărul pe care îl poartă această aeronavă: 62209. Am aflat date extrem de importante despre ea”, a zis Oana Zamfir la Antena 3.

Este vorba despre o aeronavă Airbus A319, cu 160 de locuri, cea mai veche din flotila fostului premier italian Silvio Berlusconi.

Primul zbor făcut cu acest avion a avut loc în septembrie 2002, astfel că aparatul are o vechime de 14 ani.

sursa: STIRIPESURSE.ro

Un comentariu la „Klaus Iohannis ZBORĂ cu un avion care a aparținut lui SILVIO BERLUSCONI. Acesta ar costa statul român peste 20 de milioane de euro

  • 1 februarie 2017 la 12:03
    Permalink

    Trebuie sa spuneti ca avionul o sa fie folosit atat de presedentie cum si de parlament. Tendentiosilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *