Modest, muncitor şi extrem de talentat, mijlocaşul vâlcean Grigore Ceapă ar putea face pasul spre Liga a 2-a sau (de ce nu?!) spre primul eşalon

Dubla de promovare în Liga a 3-a, CS Şirineasa – Tractorul Cetate (Dolj) a scos în evidenţă, rintre alţii, un jucător de excepţie, care a „dansat” parcă pe teren. Cu câteva clase peste majoritatea adversarilor, în special la meciul tur de la Şirineasa, Grigore Ceapă a atras atenţia, prin evoluţia sa, aproape fără cusur, oamenilor de fotbal din judeţ şi nu numai.

Aducerea sa la CS Şirineasa, o „afacere” de succes

Grigore Ceapă s-a dovedit o „afacere” bună pentru de-acum diovizionara C, CS Şirineasa. Cu ochiul său de om cu experienţă în a „cântării” valoarea fotbaliştilor pe care îi urmăreşte, managerul general al clubului, Mădălin Dobre, a făcut o mutare decisivă şi de bun augur atunci când a decis, dar mai ales când a reuşit să-l aducă pe tânărul jucător de la Călimăneşti (oraşul său natal) la Şirineasa. De altfel, şi în campionatul Superligii, Ceapă, născut pe 24 septembrie 1992 în oraşul staţiune de pe Valea Oltului, a avut contribuţii decisive în câştigarea unor partide.

Silviu Bogdan impresionat de calităţile sale

Interesant e că şi adversarii au avut, pe bună dreptate, cuvinte de laudă pentru „fâşneaţa” care face zeci de sprinturi pe partea dreaptă a atacului echipei sale, multe dintre ele cu finalizare. Ceapă nu numai că aleargăde parcă n-ar avea plămâni, dar apare deseori şi la finalizare, având un simţ al porţii de invidiat. Uneori acesta transformă o jumătate de gol într-un gol, iar asta înseamnă eficacitate. Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, fostul arbitru Silviu Bogdan a avut numai cuvinte de laudă la adresa vâlceanului, avansând chiar şi o idee. Bogdan a declarat că, impresionat de calităţile călimăneşteanului, îl va propune pe acesta ofiocialilor de la CSA U Craiova. Dacă se va ajunge aici, Ceapă ar fi al doilea vâlcean care ar îmbrăca tricoul alb – albastru al grupării din Bănie, după Bogdan Vătăjelu.

Se pregăteşte cu CS Municipal

Până una-alta, Ceapă ar putea juca din toamnă în Liga a 2-a, pentru că acum se pregăteşe cu CS Municipal. Sigur că Gery Gane va avea ultimul cuvânt în a-l păstra pe Ceapă la echipă, însă cert este că acesta a demonstrat că s-a copt” suficient pentru a face faţă în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc. Ar fi o încununare a muncii i seriozitîţii, nu în ultimul rând a talentului pe care acest jucător modest, fără fiţe şi mofturi, îl are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *