Constantin Rădulescu, mitomanul de la CJ şi munca în zadar

Constantin Rădulescu, preşedinte al CJ Vâlcea, prin voia PER şi ALDE, şi-a început mandatul cu o şedinţă de… imagine. Pesedistul a invitat la întâlnirea pe tema administrării Drumului European 81 doar televiziunea… să-l vadă poporul cum munceşte…şi doar pentru o şedinţă de 3 cadre… adică 3 minute. Nu de alta, dar mai mult nu avea ce să spună. După expirarea celor 3 minute presa a fost invitată să vadă clădirea şi pe dinafară… Presa scrisă a fost invitată pe… facebook… pe modelul prezidenţial.

Se pare că în România facebook-ul a devenit canalul oficial de comunicare al clasei politice cu activiştii de  partid, cu duşmanii politicii şi cu …presa.

Purtătorul de cuvânt a ajuns o „amintire”, niciun „greu”nu mai acceptă comunicarea directă, totul se face în mediul virtual…nu pentru că e mai simplu, ci pentru că e mai sigur. Comunicarea pe facebook este o metodă laşă folosită de persoanele incapabile să dea răspunsuri argumentate la problemele cotidiene şi nu numai, probleme provocate de cele mai multe ori chiar de ei.

Despre soarta drumului european, despre ce-l „aşteaptă”, cine-l repară, modernizează etc am aflat dintr-un comunicat de presă lansat doar redacţiilor aflate în graţiile liderului PSD. Potrivit comunicatului, drumul va fi supravegheat atent de cei de la CNADNR, Poliţia Rutieră, Poliţia Judeţeană( şi de cine se mai nimereşte în trafic) pentru evitarea unor evenimente rutiere nefericite.

Întâlnirea de la CJ a avut şi un  scop de socializare între capii celor trei, patru instituţii care nu se prea agreează…îşi vorbesc peste „gard”, mai mult la şedinţele Colegiului Prefectural. Rădulescu i-a convocat să-i împace şi să le atragă atenţia că el este preşedintele Consiliului Judeţean şi toate “drumurile” duc la el.

„Oficialii prezenţi la întâlnirea găzduită de Consiliul Judeţean Vâlcea,au convenit ca după efectuarea demersurilor legale de comunicare dintre cei implicaţi în administrarea E81, miercuri, 13.07.2016, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să prezinte o informare oficială care să ia în calcul realizarea lucrărilor specifice de întreţinere, reparaţii şi asfaltare,pe timp de noapte.”

Într-un cuvânt… întâlnirea a fost una formală, de imagine pentru actualul preşedinte al CJ şi nimic mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *