Mijlocaşul Bebe Vasile și-a prelungit contractul cu CSM și că are planuri mari pentru viitor

Octavian „Bebe„ Vasile este unul dintre fotbaliștii echipei noastre care a jucat multe minute în sezonul încheiat. „Profesorul„ este vâlcean get-beget, din Olănești și s-a întors acasă după periplul de la Metalul Reșița. Vasile a bifat 2760 de minute în campionatul 2015-2016, fiind al doilea în topul prezențelor, după căpitanul Ionuț Stoica. Apreciat de suporteri pentru dăruirea de care dă dovadă în teren, „Bebe„ recunoaște că CSM a fost sunt așteptări în partea a doua a sezonului și că Viperele Albastre au o datorie față de simpatizanții sportului rege din Vâlcea și nu numai. Vestea bună este că Vasile și-a prelungit contractul cu CSM și că are planuri mari pentru viitor.

„Cel mai frumos este să joci acasă”

– Bebe, ai decis să continui la echipa din Zăvoi. A fost o decizie dificil de luat?

Să zicem că nu a fost o decizie grea în ceea ce mă privește. Am mai avut ceva discuții cu alte echipe dar am crezut că este mai bine să rămân acasă, la echipa pe care o iubesc și unde îmi place cel mai mult să joc. Aici mă simt cel mai bine și cred că am făcut bine prelungind contractul. Până la urmă ce e mai frumos decât să joci cu familia în tribune, cu prietenii alături de tine, să joci pentru Vâlcea și nu pentru alții?

– Sezonul trecut a fost unul cu bune și cu rele. Crezi să le sunteți datori suporterilor, galeriei care a fost alături de voi în permanență?

Să zicem că le suntem puțin datori. Așa cum spui tu a fost un sezon și cu bune și cu rele, și cu meciuri reușite și cu meciuri mai slabe. Ne doream mult să ajungem în play-off, cred că am avut valoarea necesară pentru a îndeplini acest obiectiv dar pe final de campionat am avut cu toții o cădere. Noi am vrut dar nu s-a putut, trebuie să ne luăm revanșa în campionatul viitor. Trebuie să le aducem multe bucurii spectatorilor și normal galeriei care a fost alături de noi. Le mulțumesc și acum băieților de la Brigada Noastră pentru susținerea necondiționată de care au dat dovadă.

„Trebuie să-i aducem pe oameni la stadion”

– Crezi că veți avea parte de un public numeros?

Noi așa ne dorim. Atunci când joci cu mulți spectatori în tribune te simți fotbalist. De noi depinde să aducem lumea la stadion. Evoluții bune aduc spectatorii în Zăvoi. E clar că vâlcenilor le place fotbalul, vor o echipă bună și noi sperăm să le îndeplinim această dorință.
– Urmează un sezon diferit ce cele din trecut, cu o singură serie…

Ținând cont că o să fie o singură serie…Cred ca o să fie un campionat infernal din toate punctele de vedere, și al deplasărilor și al meciurilor. Vom juca alături de cele mai bune echipe din cele două serii din sezonul trecut, asta spune mult. Una peste alta nu e rău, acum ne putem demonstra valoarea.

Ce îți propui pentru campionatul viitor?

Am vorbit la început de faptul că echipa este datoare iubitorilor de fotbal din Vâlcea. Este clar că nu mă exclud, și eu pot mai mult decât ce am arătat în campionatul trecut. Îmi doresc evoluții mai bune, în doresc să ajut mai mult echipa. Pentru acest obiectiv mă pregătesc în această vară. Mă voi concentra la maximum la fiecare meci, voi da totul pe teren.
„E o onoare să lucrez cu Ionel Gane”

– Ce înseamnă să lucrezi cu Jerry Gane?

E prima dată când lucrez cu domnul Gane. Normal că este o bucurie, a fost un fotbalist valoros și este un tehnician foarte bun. Mi-a spus că a vrut să mă transfere și la Severin, în primul eșalon dar s-a opus acționarul principal de la Reșița, domnul Cătălin Rufă. Sper să nu îl dezamăgesc, să pot transpune pe teren tot ce lucrăm la antrenamente. Sunt sigur că vom juca un fotbal de calitate, un fotbal ofensiv care să fie pe placul spectatorilor. În plus, domnul profesor este oltean ca și noi, ne vom înțelege foarte bine.

– Bebe, rămâne în lot un singur fotbalist din Olănești. Alex Ionescu a luat-o pe alt drum, ce îi dorești?

Am încredere în el, e prietenul meu. Sper că a luat decizia cea mai bună, avea nevoie să joace mai mult. Este un fotbalist talentat, sunt sigur că o să reușească. Drumurile noastre se despart acum, îmi pare rău pentru că mă obișnuisem să îl am aproape dar, cine știe, în viitor poate o să fim, din nou, colegi de echipă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *