PROCURORII DNA îi pregătesc un dosar penal lui KLAUS IOHANNIS. Lia Olguța Vasilescu: „Mi s-a cerut să fac DENUNȚURI împotriva lui Klaus Iohannis”

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, face o dezvăluire șocantă în ziua în care DNA a trimis-o în judecată. Ea spune că procurorii i-au cerut să facă denunțuri împotriva președintelui Klaus Iohannis.

”Este vorba despre niște oameni de afaceri care nu au avut acces la niște licitații. O să spun totul în instanță. Au chemat martorii ca să schimbe declarațiile, după ce procurorii au văzut ce am declarat la DNA. E foarte bine că au trimis dosarul în instanță pentru că așa vom putea și noi să-l vedem.

Tot ce am făcut noi e perfect legal, tot ce am făcut noi la Craiova, au făcut toate primăriile. Mi s-a cerut să fac denunțuri împotriva celorlați primari. Pe mine nu mă interesează asta.

O să aibă o surpriză foarte mare. Va fi un caz-școală. Eu nu am dat nicio declarație la DNA, dar procurorul știa, din spațiul public, că același lucru s-a întâmplat și la Sibiu, Cluj-Napoca, și în alte mari orașe. M-au întrebat dacă vreau să fac un denunț, chiar împotriva președintelui Klaus Iohannis. S-a discutat despre o singură persoană, despre Klaus Iohannis, am fost întrebată de chestiunea asta.

Eu nu am făcut rău la nimeni. Le-am zis că nu fac niciun denunț împotriva lui Iohannis. Eu nu consider că am încălcat legea.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.

sursa: STIRIPESURSE.ro

Un comentariu la „PROCURORII DNA îi pregătesc un dosar penal lui KLAUS IOHANNIS. Lia Olguța Vasilescu: „Mi s-a cerut să fac DENUNȚURI împotriva lui Klaus Iohannis”

  • 19 iulie 2016 la 15:25
    Permalink

    saracutza de tine ,esti nevinovata dar cand vi se termina la toti mandatele,pe toti va vede lumea cu 5 case,3 masini, 10 conturi in banci,zeci de terenuri si nush mai ce averi.daca nu va ajunge,va mai dam si noi ,poate o sa va saturati dreacu sa va ia de atata furat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *