Nigerianul Samson Nwabueze, fotbalistul care şi-a prelungit contractul cu CSM: „Fotbalul se joacă pentru spectatori, noi pentru spectatori, fără ei nu se poate face nimic”

Nigerianul Samson Nwabueze a ajuns în România acum mai bine de opt ani pentru a participa la cursurile unei şcoli de fotbal din Buşteni şi de atunci nu a mai plecat în ţara natală. De peste patru ani s-a stabilit la Râmnicu Vâlcea, joacă pentru CS Municipal, şi se consideră pe jumătate oltean, mai ales că se va căsători cu o vâlceancă get-beget. „Samy”, cum îi spun prietenii şi colegii de echipă este responsabilul cu voia bună şi dă tonul la bucurie după victoriile Viperelor Albastre. Samson Swabueze îşi vizitează familia numeroasă din Nigeria o singură dată pe an, recunoaşte că îi este dor de rude dar spune că are de gând să rămână la Râmnicu Vâlcea şi după terminarea carierei de fotbalist. Nigerianul se va căsători cu o frumoasă olteancă, Larisa, după o frumoasă poveste de dragoste. Samson Swabueze are 27 de ani şi a mai jucat în cariera sa la Callatis Mangalia şi CSMS Iaşi. „Samy” spune că fotbaliștii din Zăvoi trebuie să fie uniți pentru a obține rezultate din cele mai bune în sezonul viitor.

„Mă bucur că am rămas”

„Sută la sută am luat decizia cea mai bună, când am hotărât să rămân la CSM şi sezonul viitor. De altfel, Râmnicu Vâlcea este casa mea, CSM Râmnicu Vâlcea este a doua mea familie. Normal că mă bucur că am rămas, aici mă simt cel mai bine, atmosfera din vestiar în acest moment este una bună, au fost ceva schimbări în această vară dar rămânem o familie. Au venit mulți fotbaliști noi pe care încercăm și reușim să îi integrăm rapid. Ei fac parte acum din această familie și toți vom trage la acceași căruță pentru binele echipei, pentru binele nostru până la urmă. Mă bucur că pot lucra cu Gery Gane. A fost un fotbalist foarte bun, un atacant care dădea multe goluri, sunt sigur că va imprma stilul ofensiv și CSM-ului și că vom juca un fotbal spectaculos, pe placul suporterilor. Personal mi-a lăsat o impresie foarte bună. Acum trecem printr-o perioadă dificilă a pregătirolor de vară, cu multe antrenamente fizice. Știm cum este, perioada în care acumulăm. Tragem cât putem de tare pentru că știm că ne va folosi în perioada competițională. Una peste alta, abia așteptăm meciurile oficiale, să ne demonstrăîm valoarea. Avem condiții bune de pregătire și de refacere, nu avem de ce să ne plângem. Fară discuţie, va urma un campionat dificil Asta și pentru că urmează deplasări lungi, și în Ardeal și în Moldova dar și pentru că din două serii se va face una singură și e clar că vom evolua împotriva celor mai bune echipe din România la nivel de eșalon inferior, însă noi trebuie să ne luptăm în partea superioară a clasamentului. Trebuie să o luăm pas cu pas, meci cu meci, să strângem cât mai multe puncte. Fiecare dintre noi trebuie să ne facem datoria pentru ca totul să fie bine. Pe suporteri îi rog să fie alături de noi. Fotbalul se joacă pentru spectatori. Noi jucăm pentru spectatori, fără ei nu se poate face nimic. Vom încerca să-i mulțumim, să îi facem să fie mândri de noi”, spune „Samy” într-un interviu acordat siteului oficial al grupării din Zăvoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *