Victor Ponta declanșează bomba în politică!!!

Victor Ponta aruncă în aer politica din România cu ultimele sale dezvăluiri! Fostul premier spune că toate numirile pe care le-a făcut în funcțiile din Guvern sau din justiție au fost garantate de structurile de informații. Ponta spune că a fost amenințat cu pușcărie chiar în timpul mandatului de premier.

”Dacă mă întreabă cineva în instanță, o să spun tot ce știu. Eu, în instanță, spun numai adevărul. A fost o mare supărare, de la început, că de ce e Bica la DIICOT, că de ce e Nițu. Nu domnul Băsescu a fost cel supărat, ci alții, el a semnat. Am discutat numirile în justiție cu Traian Băsescu. Eu discutam cu structurile specializate ale statului, ca să primesc avizul că nu sunt oamenii teroriști, că nu sunt corupți. Poate nu știau serviciile. Apoi au devenit corupți. Așa am fost eu prudent, am întrebat înainte. Așa m-am trezit cu ministrul de Finanțe (n.r. Darius Vâlcov) când le-a spus celor de la FMI, miercuri, să plece acasă, și vineri a fost reținut. Așa am cerut eu la fiecare numire, pe unii nu i-am mai putut numi.

Iohannis nu are nicio treabă, nu poate să schimbe, pentru că are dosarul cu casa. Am mulți martori care au asistat la o discuție când ne-a zis cineva, care e acum în funcție, când am vrut să semnez Comarnic – Brașov, că vom ajunge direct la DNA. Ne-au zis că ne bagă în pușcărie dacă facem autostrada Comarnic-Brașov.”, a spus Victor Ponta la România TV.

sursa: STIRIPESURSE.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *