REMUS BORZA ȘI-A RECĂPĂTAT MANDATUL DE ADMINISTRATOR JUDICIAR AL SOCIETATII CET GOVORA

În cadrul Adunării Creditorilor de astăzi, Borza a fost reales spre disperarea băieţilor deştepţi din politică şi din administraţia locală.

Preşedintele Consiliului Judeţean a aflat marea veste în cadrul şedinţei CJ. Invitat la şedinţă, Borza l-a informat spre finalul darii de seamă a activităţii că are o majoritate confortabilă şi că nu va pleca aşa cum sperau cei care s-au chinuit să-l debarce. Administratorul judiciar a precizat că fără el CET Govora se va scufunda încet dar sigur. Conform declaraţiilor făcută în cadrul şedinţei, CET-ul a fost falimentat de o gaşcă de băieţi deştepţi care au venit cu pantofii rupţi şi cu izmenele rupte în fund și în prezent se plimba cu Rând Rover.

Pe lista neagră a lui Borza se afla peste 100 de firme cu lipici atât din politica cât şi din administraţie şi presa, toate abonate la banii CET-ului. Administratorul judiciar a mai pecizat ca CET-ul a fost capusat la greu şi de către cele două firme de pe platforma chimică Oltchim şi USG, ambele au tratat CET-ul ca pe „prostul familiei”.

„Noi am fost tot timpul prostul familiei, noi am avut tot timpul ciunga în păr de pe vremea împăratului Roibu. Aşa le-am cerut celor de la Oltchim 1 milion de lei din cele 6 milioane datorate, aşa şi ne-au luat 7% penalităţi… din banii noştri. Nici unul nu înţelege că şi noi trebuie să facem profit, să ne plătim datoria de 418 milioane de lei şi să retehnologizam societatea.”

Borza a promis că va face public tot raportul privind datoriile CET-ului şi persoanele care au capusat societatea până la intrarea în insolventa. Acesta a precizat că va fi „măcel”.

Un comentariu la „REMUS BORZA ȘI-A RECĂPĂTAT MANDATUL DE ADMINISTRATOR JUDICIAR AL SOCIETATII CET GOVORA

  • 30 iulie 2016 la 14:49
    Permalink

    roman adevarat! desi a pierdut 10mii de euroi ,nu a recunoscut de cererea de a scoate de pe lista de disponibilizari un nume din cauza caruia a luat nastere tot circul cu „este Borza, nu este Borza” administrator judiciar

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *