Romeo Popescu a făcut pe zmeul o secundă – şi-a ajuns în tunul lui Gutău

Pseudo-ziariştii de la “Vocea Vâlcii” au trăit şocul vieţii lor după ce ne-au furat articolul cu anchetarea lui Mircia Gutău pentru infracţiunea de uzurpare de calităţi oficiale. După ce şi-au umflat muşchii preţ de câteva secunde, timp în care i-au arătat lui Gutău că vacanţa pe litoralul românesc nu le-a priit, (deci contractul oferit a fost prea mic şi prea aproape, ei visau  un sejur prelungit în America), au revenit cu un atac la adresa celor de la care au furat articolul… şi nu din proprie iniţiativă. Cel mai probabil, Mircia Gutău le-a atras atenţia că-i zboară din sediul oferit cadou în punctul termic din zona Traian dacă-l mai atacă în ziar după ce a investit atâţia bani în ei! Redactorii de la “Vocea Vâlcii”, specializaţi în spălarea cadavrelor, au fost atât de “inteligenţi” încât nu şi-au dat seama că prin preluarea articolului îl vor îngropa şi mai adânc pe edilul lor favorit, care le-a oferit contracte de publicitate de câteva milioane  de lei. Ultimul contract a fost dat chiar de Ziua Imnului Naţional, chipurile pentru mediatizarea manifestaţiei.

Pe această cale cerem Primăriei Râmnicului publicarea sumelor oferite publicaţiilor abonate la banii bugetului local.

Trebuie să precizăm faptul că în articol se specifică foarte clar cine este persoana care a depus plângerea penală, dar băieţilor le dârdâiau chiloţii atât de tare de frica lui Gutău   încât  au pierdut sensul frazei. Autorul plângerii penale a fost unul dintre directorii care au participat la operativele Primăriei. Ştim numele, dar nu vrem să-l publicăm. Din câte ştim, Florin Brăgău nu este angajatul lui Mircia Gutău, iar “Info Puls” nu figurează pe ştatul de plată al acestuia nici măcar ca publicaţie aservită Primăriei.

Din materialul postat se vede foarte clar că Gutău i-a speriat de moarte, “vociferatorii” nu mai au coerenţă, bârfa  lor este vraişte. Băieţii, sau fetiţele, ar trebui să se hotărască în privinţa denunţătorului – ori e Brăgău, ori Veţeleanu. În articolul meu am specificat foarte clar că, din dorinţa de a da o tentă de legalitate prezenţei lui Gutău în Primăria Râmnicului, Veţeleanu l-a dat în gât din exces de zel. Dar trebuie să mai şi înţelegi ce citeşti. Spre corecta informare a “vociferatorilor”, mult prea des prost informaţi, amintim aici că Primăria Râmnicului are fotograf, fotografiile despre care se face vorbire au fost preluate din albumul instituţiei.

În traducere liberă, pentru toată redacţia “Vocea Vâlcii”: în perioada invalidării de către Judecătoria Rm. Vâlcea, Gutău nu mai avea nicio calitate oficială.

Probabil, contractul oferit de Gutău a fost atât de mare încât şocul pierderii lui a provocat daune pe măsură.

Pseudo ziariştii de la Vocea încearcă să-şi salveze contractele prin tot felul de scenarii de doi lei, prin care-l  îngroapă şi mai rău pe Gutău. Nu e tocmai o dovadă de inteligență să te iei de ofițerii care anchetează cazul, chiar dacă în același timp îi pupi prin dos, ca să scapi de o anchetă. De data aceasta metoda nu a funcționat. Ghinion…

Sunt convinsă că bălăcăreala nu a fost comandată de Mircia Gutău, ci este tot un exces zel, menit să-l îmbuneze. Gutău ştie că toate articolele noastre au fost o formă de consiliere pozitivă, altfel nu ar fi ţinut cont de ele prin repararea gafelor.

Cum spuneam şi în articol, Gutău nu are nevoie de duşmani, câtă vreme prietenii şi colaboratorii aflaţi  pe statul de plată îl “ajută” din plin, fiecare pe “tarlaua” lui. Iar el şi-a dat seama de acest fapt.

Îl sfătuim pe edilul Râmnicului să nu mai apeleze la diletanţi, că-l bagă-n puşcărie, are suficienţi bani să-şi angajeze  profesionişti.

Cât despre minciunile  aruncate la adresa mea, îi informez că mă lasă rece! Toată suflarea oraşului a fost bălăcărită de “Vocea Vâlcii”, inclusiv primarul Mircia Gutău, deci toată lumea ştie cine sunt “vociferatorii” şi ce fel de presă practică. Urechiştii de la “Vocea” au şi o rubrică de bârfe! Deci, despre ce vorbim?

Dacă “vociferatorii” de la “Vocea Vâlcii” vor să vadă cum face Florin Brăgău când reclamă un abuz, vor avea ocazia foarte curând!

Aştept cu nerăbdare raportul administratorului judiciar al CET Govora, Remus Borza, pentru a face publice contractele acestor indivizi. Borza a declarat că patronul ziarului este beneficiarul câtorva zeci de milioane de lei. După bilanţul financiar, toate contractele oferite presei locale ajung  la 2,5 milioane de euro. Un adevărat jaf care a adus societatea în pragul falimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *