Trucuri care fac de neuitat o partidă de sex: „Teama că veţi putea fi văzuţi va produce adrenalină şi un puternic sentiment de emoţie”

Sexul, unul dintre cei mai importanţi factori ai unei relaţii, reprezintă pilonul unei vieţi fericite în doi.

Pentru ca rutina să nu vă acapareze viaţa sexuală, este important să vă surprindeţi în mod constant partenerul.

Indiferent dacă sunteţi  la început sau dacă relaţia este de durată, gesturile care fac partenerul să se simtă bine în timpul sexului pot reprezenta cheia succesului într-un cuplu. Surprinde-ți partenerul cu trucuri care îl vor face să tremure de nerăbdare.

Energizarea sexuală

Cumpără o jucărie sexuală care să vă scoată din rutină. Alege împreună cu partenerul de viaţă cea mai potrivită variantă. Fiidispus să încerci ceva nou şi diversifică modul în care vă simţiţi bine în timpul sexului.

Deschide geamul

„Sentimentul de briza simţit pe pielea goală şi frica posibilităţii ca vecinii să vă audă gemetele, poate fi incredibil de excitant”, spune Harlan Cohen, autorul cărţii „Dezbracă-te”. „Dacă sunteţi şi mai îndrăzneţi de atât, mutaţi-vă locul de „joacă” în curtea casei, după ce se lasă întunericul. Teama că veţi putea fi văzuţi va produce adrenalină şi un sentiment de emoţie”, adaugă aceasta.

Plimbă-ţi mâinile prin părul partenerului

Mişcările prin păr îl ajută pe partener să se relaxeze. Contactul cu scalpel poate declanşa un flux de oxitocină, hormonul fericirii şi ataşamentului, scrie menshealth.com.

Foloseşte metoda cuburilor de gheaţă

Experţii sunt de acord că vechea metedă a cuburilor de gheață are efecte nebănuite. Nu numai că gheaţa stimulează aceeaşi parte a sistemului nervos, care este responsabilă pentru excitare, dar senzatia de rece obligă creierul să fie atent la ce se întâmplă „aici şi acum”.

Nu uita să foloseşti lubrifiant

Un studio realizat de Universitatea din Indiana, pe 2.500 de femei, a scos la iveală că sexul este mult mai bun, dacă partenera foloseşte lubrifiant.

Încercaţi poziţii noi

Evită rutina prin încercarea de poziţii noi. În ultimele două decenii, studiile au descoperit că această tehnică duce la o mai bună satisfacţie a partenerilor. Fie că vă inspiraţi din filme sau de pe internet, încercaţi mereu ceva nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *