Cică, cică…

Ministrul de Interne Petre Tobă este acuzat că şi-a plagiat teza de doctorat. El se jură că a muncit cinstit… ei spun că 250 din cele 390 de pagini sunt copiate ad litteram din lucrări de specialitate sau din referate postate pe internet. Omul a condus 3 ani Poliţia Română şi s-a ales cu un doctrat în Ştiinţe Militare şi Informaţii… furat de pe net. Ministrul Tobă nu e singurul, avem şi noi „toba” noastră… Eugen Neaţă, unul dintre prietenii ministrului este suspectat că şi-ar fi luat un doctorat în economie, la Oradea, care pare tot un plagiat. O fi sau nu… vom vedea. Cert e că cei doi şi-au „lucrat” teza în aceeaşi perioadă, şi parcă, parcă la aceeaşi facultate.

***

Stres mare la Poliţia Rutieră. Nu ştim ce le face comandantul Ioniţă angajaţilor, dar băieţii şi fetele zici că sunt scoşi din cămaşa de forţă. Nu mai departe de zilele trecute, o echipă de reporteri a fost dată afară din sediul poliţiei fără niciun motiv. Angajata care era la „primire” ba îi invita să intre, ba îi scotea afară. Săraca mai avea un pic şi se arunca din turn… Găsea ea unul… dacă insista oleacă. Rutierul şef ar trebui să-i trimită în concediu sau la psiholog, dacă mai au o şansă…

***

Primarul din Prundeni, cel mai fericit primar al judeţului, are viaţă grea cu masculii bătuţi de neveste… că la Prundeni masculii au ajuns sexul slab.

Alcoolul are efecte ciudate asupra locuitorilor din zonă cu toate că toată suflarea le trage la măsea din faşe – bărbaţii devin nătăfleţi, femeile – violente. Şi aşa se ajunge la situaţii sensibile pentru primarul Horăscu care e pus în situaţia de a găsi locuinţe pentru bărbaţi daţi afară din căminul conjugal. Deocamdată băieţii sunt cazaţi în Centrul pentru combaterea violenţei domestice, după nu se ştie la uşa cărei zâne cu apucături bahice vor poposi.

***

Primarul Gutău a devenit, pe mâna lui, cel mai înjurat primar din ţară. Edilul şi-a pus ambiţia cu noi şi ne-a arătat că va deschide strada Carol pentru că aşa vor muşchii lui. Noi i-am atras atenţia că ideea este atât de proastă încât va face varză oraşul… Şi l-a făcut. Trecând peste faptul că deschiderea traficului a spart şantierul în două şi constructorul nu-şi mai poate muta utilajele normal, şoferii îl înjură de mama focului din cauza blocajelor permanente. Durata de tranzitare a porţiunii dintre pod şi colegiul Lahovari a ajuns la peste 20 de minute… Sunteţi dom’ primar, daţi-i înainte… dar să vă procuraţi şi o armură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *