„Gore” Ceapă spune că a făcut un pas mare în carieră cand a semnat cu cu CSM: „Cred că trebuie să o luăm pas cu pas, să nu spunem cuvinte mari”

Grigore Ceapă este unul dintre pariurile CSM-ului pentru sezonul viitor. Atacantul născut acum 24 de ani la Călimănești, a promovat cu CS Șirineasa în eșalonul al treilea și a fost una din piesele de bază la barajul cu Tractorul Cetate dar și în treculul sezon din Superligă. „Gore” a debutat în Liga a II-a chiar în prima etapă a noului sezon competițional, în egalul reușit de Viperele Albastre în deplasarea de la Arad, 2-2. A jucat 80 de minute și a fost un real pericol pentru apărarea adversă. Ceapă putea scoate și un penalty în finalul primei reprize când a fost busculat în careul aders dar centralul a decis să lase jocul să continue.

– Gore, un pas important în cariera ta transferul la CSM?

Cu siguranță este un pas important pentru mineAm trecut printr-un campionat dificil, apoi peste un baraj de promovare în Liga a III-a și acum am șansa să joc în Liga a II-a. Normal că mă bucur și sper să profit din plin de șansa pe care o am la CSM Râmnicu Vâlcea.

– Ai debutat la Arad. Cum a fost, puteam să ne întoarcem cu toate punctele?

La Arad am făcut un meci bun, am avut victoria în mână, puteam câștiga. Am ratat câteva ocazii importante dar una peste alta eu zic că a ieșit bine. Este un rezultat pozitiv, scos în fața unei formații puternice din eșalonul secund, este un punct în clasamentul adevărului.

– Urmează meciul de pe propriul teren cu ASU Poli. Vine prima victorie?

E clar că nu ne ajută prea mult punctul de la Arad dacă nu-l legăm cu o victorie în meciul de vineri. ASU vine in Liga a III-a, pe hârtie suntem favoriți dar noi știm că trebuie să ne concentrăm la maximum, să avem răbdare și să fim atenți pe tot parcursul celor 90 de minute. Ne dorim mult o victorie la debutul pe propriul teren și eu cred că o vom obține. Sper să fim încurajați din tribune, asta contează mult pentru noi.

– Vei avea concurență serioasă pe postul de atacant. Te sperie?

Sunt conștient de concurența care este pepostul de atacant. Sunt fotbaliști cu experiență, care au multe meciuri în Liga a II-a și chiar în primul eșalon. Eu vin de la Superligă, știu că am mult de muncit la antrenamente pentru a avea șanse să joc în meciurile oficiale. Nu mă sperie concurența, trebuie să demonstrez că merit încrederea de care am avut parte.

– Ce ne putem propune pentru acest sezon competițional?

Cred că trebuie să o luăm pas cu pas, să nu spunem cuvinte mari. Trebuie să facem cât mai multe puncte, este un campionat dificil și lung. Suntem datori să facem un sezon bun.

– Ce mesaj ai pentru iubitorii fotbalului din Vâlcea?

Sper ca microbiștii să fie alături de noi, să vină în număr mare la stadion, să ne susțină. Noi vom da totul pe terenși sperăm să reușim multe victorii, prima dintre ele vineri, în meciul cu echipa din Timișoara.

– Cum crezi că se va vorbi de tine la finalul campionatului?

Eu sper că de bine. Vreau să ajut cât mai mupt echipa, vreau să dau goluri multe dar cel mai important este să ne meargă jocul și să-i aducem pe oameni la stadion.

– O să urmărești și evoluția foștilor colegi de la CS Șirineasa?

Normal, o să le țin pumnii, sper ca și ei să facă un campionat foarte bun. Și acolo se formează o schipă frumoasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *