Gutău, posibil aliat al PNL la Parlamentare?

Se pare că divorţul dintre PNL Vâlcea şi primarul ecologist Mircia Gutău a fost de scurtă durată. Edilul Râmnicului ar putea redevenii partenerul politic al liberalilor în campania pentru parlamentarele din această toamnă. Dacă PNL Vâlcea acceptă pe lista  de parlamentari un politician agreat de Mircia Gutău atunci alianţa e ca şi făcută.

Deocamdată lista este foarte lungă, cam toţi activiştii vechi se vor în locul în care ni s-a decis falimentul ca societate: Cristian Buican şi Adrănel Cotescu, actualmente parlamentari, Romulus Bulacu, Samuel Vîlcu, fost parlamentar, Victor Stănculescu, Iuliana Moise.

***

Lista PSD este la fel de lungă dar ceva mai secretă, liderul Constantin Rădulescu mai are de lucrat la ea din cauza directivelor de la centru. Dragnea îl vrea Romeo Rădulescu pe listă, Constantinescu nu prea, are clienţii lui.

Dana Oteşanu ocupă de departe prima poziţie, dar Bucureştiul a decis că locul ar veni mănuşă, pentru că a trage lista, deputatului Romeo Rădulescu. Dragnea e ceva mai practic şi ştie că trebuie să-i dai Cezarului ce-i aparţine. Dacă vrei să prinzi şi tu ceva. Următorii pe listă ar fi Gheorghe Mihăilescu, Coca Laurenţiu, Vasile Cocoş, Vetuţa Ciocan, Nicolae Spiridon şi primarii Dumitru Pearcu, Sorin Ghitţă şi Cristian Nedelcu.

Liderul PSD Vâlcea a preciyat că lista nu este bătută-n cuie.

***

La ALDE situaţia pare ceva mai simplă din cauza numărului mic de oferte, Dumitru Lovin, liderul ALDE Vâlcea ocupă prima poziţie, urmat de Remus Grigorescu, Adrian Buşu şi posibil consilierul judeţean Ion Neamu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *