Consiliul Judeţean nu are bani să toarne un kilometru de asfalt în Pesceana

DJ 677 A, care face legătura între Şirineasa-Pesceana-Glăvile arată ca după bombardament în acest moment şi nu puţini sunt şoferii care se plâng că şi-au rupt maşinile pe această „şosea”. Din cauza craterelor formate în asfalt, foştii şefi ai judeţului au luat hotărârea să decoperteze  drumul pe o porţiune de 1,3 kilometri, prin pădurea Şirineasa. Au trecut deja zece luni de când a fost raşchetat asfaltul, iar actuala conducere a Consiliului Judeţean Vâlcea nu dă semne că ar avea vreo intenţie să toarne un nou covor asfaltic pe această porţiune din drum, deşi investiţia nu ar depăşi un milion de lei.

Se pare că şoferii care tranzitează zonă vor fi nevoiţi să strângă din dinţi mult timp de acum încolo, căci autorităţile judeţene au în vedere acum să acceseze fonduri europene pentru modernizarea drumului care face legătura între Şirineasa-Pesceana-Glăvile-Amărăşti-Creţeni.

“Pe vremea domnului Cîlea drumul se mai plomba de sărbători, de Paşte, de Sfânta Maria, dar acum nu s-a mai făcut nimic. S-a raşchetat în noiembrie şi arată foarte rău. Domnul preşedinte Constantin Rădulescu ne-a comunicat recent că vrea să facă un proiect european şi să modernizeze drumul pe toată lungimea. Ce pot să spun eu e că speranţa moare ultima”, a comentat primarul Ion Vasile.

Având în vedere intenţiile actualului şef al CJ Vâlcea, vor trece ani buni până când drumul cu o lungime de 35 de kilometri care face legătura între cele cinci localităţi vâlcene va fi modernizat.

Irina Rîpan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *