Cică, cică…

Poliţia Locală va fi condusă de Rândunel Bădescu

Cica s-au terminat înscrierile pentru postul de şef al Poliţiei  Locale. Şi surprize, surprize… noul şef nu este consilierul primarului Mircia Gutău, fostul interimar al ISJ Vâlcea Eugean Neaţă, ci un alt inspector şef al aceleiaşi instituţii… Rândunel Bădescu. Pentru acest post s-au bătut, chipurile, trei candidaţi, dar prietenul celor doi a ieşit învingător. Era şi culmea să piardă, numai la cât a alergat în campania ecologiştilor, şi nu se făcea să rămână pe dinafară.

Rezultatele concursului se vor afişa mâine, în lipsa edilului, pentru o cât mai mare transparență. Cică Gutău a plecat special în concediu… ca să nu fie acuzat de mânărirea concursului. Ei, da – cică  Veţe s-a călugărit între timp şi merge doar pe calea cea bună… dar în funcţie de “indicatorul” de pe margine.

Surăriza va fi de proporţii…dar nu ştim pentru cine…

Cine face horă-n sat îşi ia fată de cântat… obligatoriu

Cică cuplul de aramă de la balta din deal face presiuni asupra primarilor să le angajazeze odrasla de 7 anişori pe post de cântăcioasă la manifestaţiile culturale ale localităţilor. Are, n-are voce, moştenitoarea trebuie să se dea în stambă… dar pe bani, că la câte triluri ştie, merită un contract gras din care să-şi plătească grădiniţa… că ai ei părinţi au făcut varice pe la uşile politicienilor  pentru asta şi în ultimul timp au ieşit cam prost.

Primarii nu ştiu cum să scape de ei… i-ar refuza în faţă, dar nu prea pot din cauza  lăturilor promise de cei doi în cazul unui răspuns negativ. Asta cam seamănă a presiune, dar cine bagă în seamă aşa ceva în ziua de azi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *