În urmă cu doi ani Vâlcea a pierdut un OM de valoare, Dumitru „Mitică” Crăciunescu!

Astăzi se împlinesc doi ani de când profesor Dumitru Crăciunescu, patronul grupului de firme Diana, a trecut în lumea celor drepți.

Profesorul Dumitru Crăciunescu a fost și va rămâne un exemplu pozitiv al antrepenorilor din Vâlcea și chiar din România. Este omul care a început de jos, cu un simplu magazin generalist în 1991, iar 25 de ani mai târziu ”Diana” a ajuns un nume de referință pe plan național în industria de retail și cea producătoare de carne şi de preparate din carne.

Dumitru Crăciunescu a fost cunoscut în Vâlcea și nu doar ca un om de afaceri, ci și ca un filantrop, muncă ce a fost continuată de soția și cele două fiice, prin fundația ce-i poartă numele.

3 comentarii la „În urmă cu doi ani Vâlcea a pierdut un OM de valoare, Dumitru „Mitică” Crăciunescu!

 • 19 august 2016 la 11:55
  Permalink

  ….de ce nu spuneti ca impreuna cu…umflatul de antonescu cumatul lui craciunescu…veronel lungu si directorul de la camera de comert acest mitica craciunescu a furat actiunile valcenilor prin firma harinvest pe care a controlat-o impreun cu ceilalti mafioti lasindu-i pe 200 de valcenii fara vreo 5 milioane de euro….

  Răspunde
  • 19 august 2016 la 14:28
   Permalink

   Dimpotriva! Mitica Craciunescu nu facea parte din consiliul de ad-tie al Harinvest-ului si mai mult decat atat el se află in fruntea listei celor 200 de valceni pierzand prin falimentul acestei firme suma cea mai mare…..

   Răspunde
 • 19 august 2016 la 17:57
  Permalink

  ….Nu mai mințiți va rog Domnul pentru ca mitica craciunescu a fondat ssif harinvest firma cu care el.. Antonescu ,lungu veronel si cismaru de la camera de comerț au lăsat fără acțiuni și fără bani peste 200 de vâlceni!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *