Nu s-a deschis sesiunea de finanţare 2016 pentru programul „Casa Verde”

Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea îi anunță pe cetățenii interesați de obținerea unei finanțări în cadrul Programului Casa Verde – persoane fizice – sesiunea 2016 că:

la acest moment NU S-A DESCHIS SESIUNEA DE FINANȚARE 2016!

De asemenea îi putem informa pe cetățeni că anul acesta vor fi două tipuri de finanțare:

  1. Casa verde – tipul clasic de finanțare, care finanțează panourile solare pentru obținerea apei calde menajere, centrale termice pe bricheți/peleți și pompa de căldură
  2. Casa verde plus – un concept nou, care finanțează izolarea termică a locuințelor cu materiale ecologice

     Vestea bună este că s-au supus dezbaterii publice cele două ghiduri de finanțare, urmând ca acestea să fie aprobate prin ordin de ministru și publicate în Monitorul Oficial.

În momentul în care vor fi perfectate toate lucrurile care țin de această finanțare, veți găsi afișate pe site-ul oficial al finanțatorului – http://www.afm.ro un comunicat de presă care va anunța data deschiderii sesiunii de finanțare 2016 și ghidurile de finanțare în forma finală.  Probabil că acest lucru va dura cel puțin o lună de zile. În aceste condiții sfătuim cetățenii să nu-și procure niciun fel de documente, deoarece acestea au în general termene de valabilitate. De asemenea îi informăm pe cetățeni că nu se depun dosare de finanțare în acest moment! Se vor depune dosarele de finanțare(dosar de solicitare a finanțării) numai din momentul când se va deschide sesiunea de finanțare!

Ghidurile de finanțare stabilesc clar condițiile de finanțare, astfel încât cetățenii să știe ce au de făcut pentru a obține această finanțare.

     Acestea sunt informațiile oficiale  pe care le deținem la acest moment!

Față de orice alte informații care circulă pe orice fel de canale media sau de altă natură ne declinăm competența!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *