Cu sprijinul primarului Avan şi a lui Sorin Roiban, comuna Păuşeşti Otăsău va avea, în premieră, echipă în elita fotbalului vâlcean

Cu sprijinul primarului nou-ales, Cătălin Avan şi al finanţatorului Sorin Roiban, echipa reînfiinţatăde puţin timp, după o pauză de ani de zile, FC Păuşeşti Otăsău a avut o comportare bună, reuşind să se claseze, la finalul campionatului trecut, pe locul 2 în Seria Sud a Ligii a 4-a. Chiar dacă la vremea respectivă (în vară) au apărut fel de fel de zvonuri, cum că echipa se va desfiinţa, în special pentru că finanţatorul Sorin Roiban nu va mai finanţa echipa, lucrurile nu s-au adeverit. Mai mult, profitând de o conjunctură favorabilă, prin desfiinţarea echipei Topologul Galiea, FC Păuşeşti Otăsău s-a înscris în Superligă.

Urmează a se perfecta 12-13 transferuri

„Nu vreau să fim ciuca bătăii. Am vrut mai întâi să fac echipă cu care să nu mă fac de râs în Superligă şi apoi după aceea să mă înscriu. Sigur, nu ne gândim prea departe, dar FC Păuşeşti Otăsău vreau să facă o figură frumoasă la prima sa prezenţă în elita fotbalului vâlcean”, spune primarul Cătălin Avan. Pentru acest lucru, Iulian Toabeş, managerul sportiv al echipei şi consilier local, va perfecte, în zilele următoare, un număr de 12-13 transferuri. Un grup de jucători va veni la echipă de la Ocnele Mari, alături de antrenorul Gabi Glodeanu. Şi de la alte echipe vor mai veni jucători a FC Păuşeşti Otăsău. De altfel, echipa lui Toabeş nu a avut deloc noroc de un start de campionat uşor. FC P. Otăsău va sta în prima etapă, însă după runda a doua, când va merge la Mădulari, gruparea din localitatea lui Cătălin Avan va primi acasă o pretendentă la câştigarea Superligii, Posada Perişani.

Selecţie pentru formarea grupei de juniori A1

Şi cu echipa de juniori, care urmează să activeze în campionatul de A1 organizat de AJF, lucrurile par a se rezolva. Echipa va fi formată din tineri din comună cărora li se vor alătura jucători de la grupa antrenatăde Puiu Niţulescu la FC Teleşpan. Duminică după amiază va fi o selecţie, pe terenul de la P. Otăsău, pentru completarea grupei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *