Primarul Toma Ciolacu are ca obiectiv principal de investiţii: Staţie de pompare a apei şi alimentare cu apă la Stroeşti

Principalul obiectiv de investiţii pe care îl are acum n vedere administraţia de la Stoeşti, condusă de Toma Ciolacu, este amenajarea unei staţii de pompare şi alimentare cu apă din satul Dianu. Alimentarea cu apă urmează să se extindă pe o distanţă de 7 km. Investiţia se realizează cu bani de la Guvern, banii venind prin OG 28. „Lucrarea este licitată, constructorul se cunoaşte, se aşteaptă semnarea contractului cu Ministrul Dezvoltării şi apoi să dau ordinul de începere a lucrărilor” – spune noul edil de la Stroieşti, Toma Ciolacu.  Se lucrează,de asemena, la efectuarea a 1,2 km de rigole betonate pe uliţele comunei, urmând ca în scurt timp să fie finalizat proiectul „asfaltarea uliţe în comuna Stoieşti” – lucrare licitată pe OG 28. „Aşteptăm, tot de la Guvern, un proiect în care vom fi monitorizaţi cu alunecarea de teren de pe C 131 Stroieşti – Obroceşti, în punctul „La Glodeanu”, mai spune Toma Ciolacu. De precizat că după alegerile locale din iunie, fostul primar de la Stroeşti, care nu a mai candidat pentru un nou mandat, Velcu Istocescu, este consilierul personal al lui Toma Ciolacu. „Având experienţa celor 16 ani de administraţie, am decis ca domnul Istocescu să fie consilierul meu personal, entru că am nevoie de experienţa sa”.

Prim Stroeşti rămâne în Liga a 5-a

În momentul în care a intrat în administraţie, şia fost votat mai întâi viceprimar, la Stroeşti nu era echipă de fotbal. Toma Ciolacu a revigorat activitatea fotbalistică la Stroeşti, reuşind, cu sprijinul Consiliului local, să reînfiinţeze echipa de fotbal pe care a denumit-o Prim Stroieşti (de la Primărie). Acum, echipa va juca tot în Liga a 5-a, cu scopul de a da posibilitatea tinerilor din comună să facă mişcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *