Profesorul Mihai Ioniţă, directorul instituţiei, prezintă rezultatele obţinute de sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar în anul şcolar precedent

Profesorul Mihai Ioniţă face o retrospectivă a rezultatelor obţinute de sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar, instituţie al cărui director este, în anul şcolar trecut. De precizat că în cursul anului şcolar trecut a fost aprobat, la solicitarea directorului Mihai Ioniţă, postul de conducător auto pentru microbuzul şcolar care aparţine Clubului Sportiv Şcolar. Au fost organizate, de asemenea, concurs pentru ocuparea postului de profesor la catedra de baschet a instituţiei de învăţământ. Profesorul Mihai Ioniţă a obţinut finanţări pentru realizarea siteului propriu (www.cssvalcea.ro), pentru procurarea de echipament de prezentare care ulterior a fost inscripţionat, pentru organizarea cantonamentului anual de pregătire ce a avut loc la Căciulata. un lucru extrem de important este finalizarea intabulării terenului de fotbal care acum e  certitudine, aarţine Clubului Sportiv Şcolar.

La secţia de box (coordonată de prof. Marius Băluţă) s-au obţinut următoarele rezultate:

– un loc 3 prin Andrei Udubaşa la Campionatele Naţionale de Tineret (categoria 56 kg)

– un loc 1 (campion naţional) tot la Adrian Zgavarogea – la Campionatele Naţionale de Tineret (categoria 64 kg)

– un loc 3 la Campionatele Naţionale de Junioare – prin Oana Izabela Borugă (la categoria 54 kg)

– un loc 1 (câştigător al Cupei României) la tineret – Andrei Udubaşa, la categoria 56 kg.

La secţia de lupte greco romane (coordonată de profesorii Ilie şi Cornel Lupu) s-au obţinut următoarele rezultate:

– două locuri 5 la Campionatele Naţionale pentru copii 2, prin Cosmin Mihai Iova (cat. 38 kg) şi Octavian Popa (cat. 59 kg)

– un loc 2, prin Cosmin Iova (la cat. 42 kg), un loc 5, prin Daniel Boşa )la cat. 50 kg) şi un loc 6, rin Alexandru George Rusu (la cat. 85 kg)

La secţia de tenis de masă (coordonată de profesorii Mihaela Truşcă şi Cristian Popescu) s-au obţinut următoarele rezultate:

– un loc 5, prin Georgiana Tîrzianu, la Campionatul Naţional Şcolar, juniori 1 şi 2 de la Constanţa

Echipa de handbal, băieţi (coordonată de prof. Rodica Onogea) a participat la Campionatul Naţional de juniori 2. Echipa s-a clasat pe locul 4 în grupă, a mers mai departe, la turneul semifinal 1, dar nu s-a mai calificat la turneul semifinal 2

Echipa de handbal fete, junioare 4, de la CSS Rm. Vâlcea, a participat la câteva turnee de pregătire dar şi la turneul de la Craiova. Aiciâ, fetele antrenate de profesoara Floriana Petria au terminat pe locul 6, oprindu-se la această fază (au mers mai departe primele 4 echipe din serie).

Echipa de baschet, fete, de la CSS, coordonată de prof. Maria Cornea, a participat la mai multe turnee de pregătire, urmând ca din anul şcolar viitor echipa să participe la Campionatul Naţional de baschet Under 16.

Secţia de karate (cooordonată de prof. Mihai Ioniţă) a obţinut următoarele rezultate:

– 19 locuri 1 (9 titluri naţionale şi 10 locuri 1 la Cupa României SKI), 16 locuri 2 (10 titluri de vicecampioni naţionali şi 6 locuri 2 la Cupa României SKI) şi 25 locuri 3 (20 locuri 3 la Campionatele Naţionale şi 5 locuri 3 la Cupa României SKI).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *