Sub directa coordonare a primarului Sorin Romcescu, la Slătioara continuă lucrările de investiţii în folosul comunităţii locale

Continuă investiţiile la Slătioara, sub directa coordonare a primarului Sorin Romcescu. Astfel, pe Ordonanţa 28 se lucrează la un pod şi la amenajări de drumuri, inclusiv asfaltări, în lungime de 8,2 kilometri. Drtumurile sunt de interes local şi judeţean şi se află în satele Milostea, Rugetu şi Slătioara. De asemenea, iluminatul public la Slătioara este asigurat în toată localitatea. Au fost aprovizionate cu combustibil pentru încălzire, pe timpul iernii, şcolile şi instituţiile publice din Slătioara.

Casa de cultură, finalizată în proporţie de circa 80 la sută

Casa de cultură din Slătioara, instituţie publică ce poartă numele cunoscutului scriitor Dinu Săraru (născut aici) este finalizată în proporţie de 70-80 la sută. Lucrările de modernizare a instituţiei de cultură din comuna vâlceană se derulează prin Compania Naţionalăde Investiţii. Se face reabilitarea instituţiei, asta însemnând schimbarea acoperiţului, inmclusiv montarea unei centrale termice. Administraţia condusă de Sorin Romcescu a depus un proiect pentru la Craiova a primii fonduri europene bani pentru dotarea Casei de cultură, aici incluzând şi achiziţionarea unei instalaţii moderne de sonorizare şi mobilier. La finalizarea lucreărilor, administraţia din Slătioara intenţionează să-l invite, la inaugurarea noii clădiri a Casei de Cultură pe Dinu Săraru.

Măgura va activa tot în Liga a 5-a

Echipa de fotbal Măgura slătioara va continua să activeze şi sezonul viitor în Liga a 5-a. Este un alt prilej pentru tinerii din comună să facă mişcare, echipa neavând un obiectiv anume ci doar acela de a da posibilitatea copiilor din Slătioara să activeze într-un campionat organizat. Administraţia din Slătioara va plătii la Asociaţia Judeţeană de Fotbal toate taxele şi vizele pentru ca echipa să fie acceptată în comtinuare şi să fie programată în campionatul organizat de forul condus de constantin Pintilie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *