Asfalt în toate satele din Câineni

7,5 kilometri de drumuri de interes local au fost asfaltaţi în doar o lună în comuna vâlceană Câineni. Proiectul finanţat prin Ordonanţa de Guvern 28 a dat mari bătăi de cap autorităţilor locale, având în vedere faptul că lucrările au demarat în urmă cu trei ani şi s-au încheiat abia în acest an din cauza subfinanţării. Valoarea investiţiei depăşeşte 2,4 milioane, dar autorităţile din Câineni au primit bani cu ţârâita de la Guvern. În 2013, de exemplu, administraţia publică locală a primit 230.000 de lei pentru asfaltări, fapt ce a stârnit şi nemulţumirea constructorului, care a dat în judecată primăria pentru a-şi recupera banii pe asfaltul turnat în satul Grebleşti.

În acest an, primăria Câineni a primit diferenţa de bani necesară pentru finalizarea proiectului. În doar 30 de zile, constructorul a asfaltat toate drumurile din satele componente, iar în prezent se execută rigole în satul Robeşti.

În mandatul trecut, primarul Ion Nicolae a implementat o serie de proiecte ce au vizat modernizarea infrastructurii rutiere şi reabilitarea mai multor obiective de interes local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *