HCM Râmnicu Vâlcea participă la Memorialul Tiberiu Rusu

În perioada 24-26 august, HCM Râmnicu Vâlcea va  participa  la ultimul turneu de pregătire din această vară, la cea de-a XI-a ediție a Memorialului Tiberiu Rusu. La acest turneu, care se va desfășura în Sala ”Horia Demian” din Cluj Napoca, participă patru echipe de Liga Națională: U Cluj Napoca (echipa organizatoare), HCM Râmnicu Vâlcea, HC Zalău și Măgura Cisnădie.

Echipa noastră a plecat joi spre Cluj Napoca, cu un lot compus  doar din 12 jucătoare. Tunisianca Ines Khouildi a rămas acasă pentru refacere, ea având o întindere musculară.  Intenționăm ca săptămâna viitoare să organizăm și un  joc amical în Sala Sporturilor Traian, în care să prezentăm publicului și presei formația noastră, datele acestui meci urmând să vi le comunicăm ulterior, după ce vor fi stabilite.

Prima etapă din Liga Națională este programată pe data de 11 septembrie, când HCM Rm.Vâlcea va juca în Sala  Sporturilor Traian, cu U Cluj Napoca.

Vă atașăm  programul Memorialului Tiberiu Rusu, dar și o poză cu brazilianca Elaine Gomes Barbosa, una dintre cele șapte jucătoare noi venite la echipă în această vară.

Cu sprijinul publicației dumneavoastră, ne dorim ca, în viitor, să mediatizăm toate acțiunile echipei noastre. Ne dorim o colaborare foarte bună cu instituția media pe care o reprezentați.

Cu deosebită considerație,

Marian Joița-președinte HCM Râmnicu Vâlcea

 

elaine barbosa  gomes

Program jocuri Memorial Tiberiu Rusu:

24 august, ora 19:30 – ”U” Cluj-CS Măgura Cisnădie

25 august, ora 11:00 – HCM Rm. Vâlcea-HC Zalău

25 august, ora 17:30 – ”U” Cluj-HCM Rm. Vâlcea

25 august, ora 19:30 – HC Zalău-CS Măgura Cisnădie

26 august, ora 10:30 – CS Măgura Cisnădie-HCM Rm. Vâlcea

26 august, ora 12:30 – ”U” Cluj-HC Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *