Drumuri asfaltate, alimentarea cu apă şi canalizarea, priorităţi pentru primarul Gheorghe Dumbravă la Stoeneşti

Din momentul în care a preluat funcţia de prim edil al localităţii aflată la jumătatea distanţei dintre Rm. Vâlcea şi Horezu, Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă a realizat numeroase investiţii în folosul comunităţii locale. Acum, după ce a luat cel mai mare scor din ţară (a fost votat pentru un nou mandat de circa 94 la sută din persoanele din Stoeneşti care s-au prezentat la urne), „Fredy” continuă să lucreze în folosul comunităţii care i-a dat girul pentru următorii 4 ani.

Investiţii realizate prin OG 28

Printre obiectivele de investiţii aflate ca prioritate la Primăria Stoeneşti sunt asfaltarea a 4 km de drumuri şi 400de metri ranforţare pe drumurile săteşti din Bârlogu, Piscul Mare, Stoeneşti şi Mogoşeşti. De asemenea, se lucrează la modernizarea unui alt drum, în lungime e 5,2 km, care trece prin satele Dobriceni şi Stoeneşti, ambele lucrări fiind finanţate de Guvern prin OG 28.

Toate căminele culturale din Stoeneşti sunt reabilitate

Prin grija primarului Gheorghe Dumbravă (Fredy), toate cele 5 cămine culturale aflate pe raza comunei Stoeneşti sunt renovate şi refăcute în totalitate. Patru dintre aceste instituţii culturale sunt în satele Bârlogu, Dobriceni, Piscul Mare şi Stoeneşti. Acum, cele cinci cămine culturale din satele comunei Stoeneşti au câte o sală de festivităţi care poate găzdui atât serbările copiilor din comună, cât şi evenimente speciale. În scurt timp se va da startul lucrărilor de alimentare cu apă şi canal în sateşe Piscul Mare (fosta Cacova) cu cele 5 sate componente. Alimentgarea cu apă va fi pe o distanţăde 11 km, cu branţare la Buneşti (4 km)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *