MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA DUSE LA ÎNDEPLINIRE

Un bărbat va executa 2 pedepse cu închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că a comis mai multe infracţiuni de furt şi furt calificat.

 

  1. Magistraţii Judecătoriei Horezu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe D. Vasile, de 28 de ani, din comuna Copăceni, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare pentru săvârşirea de furturi.
  2. Magistraţii Judecătoriei Drăgăşani a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe acelaşi tânăr, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 1 an şi 4 ani închisoare pentru săvârşirea de furturi.

Întrucât condamnatul nu a fost identificat acesta a fost pus în urmărire naţional şi internaţional din data de 11.01.2016.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că,  în perioada 2014-2015 a sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciul de aproximativ 4000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza municipiului Drăgăşani.

Acesta a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *