Prima victorie (chinuită) a „municipalilor”, 2-0, cu ACS Berceni, în acest sezon

Victorie chinuită pentru CSM în runda cu numărul 4 a Ligii a 2-a. 2-0, în Zăvoi, cu ACS Berceni, însă, după primul gol, marcat de Cârstea, în minutul 5, gruparea lui Gerry Gane a avut momnte în care putea fi egalată. Cu 6 puncte strânse după patru etape, CSM Rm. Vâlcea a urcat pe locul 12, la egaliate de puncte cu unirea Târlungeni, Academica Clinceni şi Foresta Suceava.

Bebe Vasile lăsat în afara lotului

Astfel, de înţeles huiduielile care au apărut de-a lungul meciului. Gane a fost „încăpăţânat”, pentru că a fost în dese rânduri rugat să-l trimită în teren pe dina, lucru pe care nu l-a făcut. L-a lăsat în teren, în schimb, pe Geantă, cel care în minutul 90 a spulberat orice teamă de a mai fi egalaţi, marcând pentru 2-0. Altfel, deşi era valid, mijloaşul Bebe Vasile nu a fost iunclus în lotul pentru acest meci de Gerry Gane, acesta fiind, probabil, menajat pentru meciurile dificile care urmează, ambele în deplasare, la Târgovişte şi Clinceni.

CSM, echipă intersantă pentru televiziuni

„Municipalii” par o echipă interesantă pentru televiziuni. Astfel, după ce meciul de lunea trecută a fost televizat, şi următoarele două partide ce le vor disputa vâlcenii, ambele în deplasare, vor putea fi văzute la TV. E vorba de meciul de sâmbătă, 3 septembrie, de la Târgovişte, cu Chindia, programat pentru ora 16,30, şi cel ce va avea loc duminică, 11 septembrie, la ora 15,00, la Clinceni, cu Academica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *