Firmele deținute de Maria Tudor luate ”la purecat” într-un caz de evaziune fiscală

Poliţişti şi procurori efectuează, la acestă oră, 16 percheziții în Vâlcea, Bucureşti şi Constanţa. Este vorba de proprietățile deținute de omul de afaceri vâlcean Maria Tudor. Printre proprietățile luate la percheziționat de procurori se numără hotelurile familiei Tudor din Băile Olănești și Mamaia, dar  și la sediul televiziunii locale VTV.

Din primele informații se pare că familia Tudor a adus, în ultimii zece ani, un prejudiciu în valoare de peste 10 milioane de euro.

Din primele informații se pare că în perioada 2006–2016, administratorii a zece societăţi comerciale din judeţele Vâlcea şi Constanţa ar fi realizat un mecanism financiar-fiscal, prin care au cauzat un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de euro, susţin susțin surse din interiorul IGPR.

UPDATE:

Potrivit unor surse judiciare, în acest moment se desfășoară 13 dintre percheziţii în Vâlcea, trei în Bucureşti şi una în Constanţa.

Printre locațiile vizate se numără hotelurile Riviera din Olănești și Riviera din Mamaia, societățile comerciale Vest Televiziune și Lifi Tour Olănești, dar și o firmă aflată în București pe Bulevardul Agronomiei, Nr. 7-15, Sector 1.

UPDATE 2:

Ramona Hoarcă, fostul director economic al Uzinei Mecanice Vâlcea și al VTV, actualmente director economic la CET Govora, a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

UPDATE 3:

Maria Tudor a fost adusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Se simte vizibil rău, aceasta având o perfuzie la mână. Nu a făcut nici un fel de declarații.

7 comentarii la „Firmele deținute de Maria Tudor luate ”la purecat” într-un caz de evaziune fiscală

 • 31 august 2016 la 14:51
  Permalink

  Acum sau mai tarziu zilele hotilor sunt numarate Nimeni nu va scapa de ,Vigilenta institutie DNA O INTREBARE Doamna TUDOR este Ruda cu Generalul Antenei 3 Radu Tudor ,daca ar fi asa bietul General INFATUAT sar micsora cat un purice DAR sa asteptam Rezultatul Valcea Clocoteste de HECARI si infractori IT paradisul Hotilor inteligenti au ca Locatie 2 judete SE stie care.SUNT atent si indignat DE ce nu si Oltul ar trebui scarpinat clocoteste de bogatani ces etaleaza aurul in vazul lumi SA fie oare AURUL care era in componentele Electromecanice din Statile de pompare Irigati SI ce bine era pentru campile Olteniei cand apa curgea pe canale si Aspersoarte.

  Răspunde
  • 31 august 2016 la 15:00
   Permalink

   Dute la scoala si invata lb romana din nou cu toate semnele de punctuatie..

   Răspunde
 • 1 septembrie 2016 la 2:41
  Permalink

  In sfirsit am trait sa o vad pe Ramonet si Tudoroaia cu tot clanul la DNA. Sper sa nu fie un fisss si sa mearga ancheta pina la capat. O mica sugestie pentru DNA – cautati actele de cumparare Hotel Olanesti, Uzina Mecanica si Riviera Mamaia si vedeti cum activele au fost subevaluate de directorii dinaninte in cirdasie cu Maria Tudor ca sa cumpere pe nimic entreprinderile de la stat. La fel pentur Oil Tudav care are legaturi cu embargoul Iugoslavia, contracte preferentiale de combustibile cu Uzina de Soda Govora, CET Govora , Intreprinderea Miniera Valcea etc. De 17 de ani astept clipa aceasta.

  Răspunde
 • 1 septembrie 2016 la 7:05
  Permalink

  Speram sa i se ia toate averile caci a facut mult rau. Lua 150 de mii de lei pentru o sticluta de nici 500ml de apa minerala, adica de zece ori mai mult decat la un super-market. Fetele ei sunt la fel de rele ca si mama lor. Au fost ajutate de Mugur Isarescu si alti ministri si autoritati locale.

  Răspunde
 • 1 septembrie 2016 la 7:06
  Permalink

  Unde e prietenul ziarist Gheorghe Smeoreanu ? Care a aparat toate hotiile acestei familii de escroci.

  Răspunde
  • 1 septembrie 2016 la 8:17
   Permalink

   Ii apară dar sub numele de Parnau

   Răspunde
 • 1 septembrie 2016 la 11:36
  Permalink

  pentru ca au pus taxe pe apele lasate de DUMNEZEU ISI MERITA SOARTA SPER SA NU SCAPE ASA USOR

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *