Un producător de încălțăminte oferă 50 de locuri de muncă, la Horezu

Kristin, o binecunoscută firmă producătoare de încălțăminte din localitatea Săliște, Sibiu, va deschide, în curând, un punct de lucru și la Horezu. Atelierul are nevoie de aproximativ 50 de angajați, cu sau fără calificare în domeniu. Începerea activității este preconizată în data de 10 septembrie.

Societatea Kristin solicită autorizație de mediu

SC KRISTIN SRL, cu sediul social în oraș/comuna Săliște, str. Băii, nr. 19, a depus documentația tehnică în vederea obținerii autorizației de mediu pentru activitatea(țile) de producție încălțăminte, cod CAEN 1520, în orașul Horezu, județul Vâlcea.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Agenției pentru Protecția Mediului, strada Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea. Eventualele contestații și sugestii legate de activitate se vor depune în scris sub semnătura și cu datele de identificare la APM Vâlcea. Data limită până la care se primesc propuneri și contestații este de 30 de zile lucrătoare.

APM nu ia în considerare propuneri și contestații care intervin după acest termen.

Anunt firma

Un comentariu la „Un producător de încălțăminte oferă 50 de locuri de muncă, la Horezu

  • 14 decembrie 2016 la 23:43
    Permalink

    Spre deosebire de industria de îmbrăcăminte, industria de încălțăminte autohtona inca este mai bine reprezentata de români decat de straini, ceea ce este un lucru foarte bun.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *