Cea mai veche meserie… politica

Nimeni nu e mai presus de lege… cu excepţia mafiei. Normal. Cu puţin timp în urmă o madamă din politica locală îmi reproşa pe un ton aparent mieros că milionarii din politica   locală au ajuns milionari în euro pentru că au muncit din fragedă pruncie, nu pentru că au furat şi fură statul cu o nesimţire greu de imaginat. Adriean Videanu a fost primul milionar în euro care ne-a oferit cheia succesului său în afaceri în mandatul lui Traian Băsescu… a muncit pe rupte de la 14 ani, a cărat marmura cu roaba în care-şi cărau părinţii lemnele pentru foc. Şi uite ce mare a ajuns… micuţul.

Cică „fraierii” care-i critică pentru jaful comis sunt de fapt nişte frustraţi, nişte trişti ofticaţi că trăiesc doar din salariu.

Madama habar nu are pe ce lume trăieşte, iar cei din jurul ei se află în aceeaşi situaţie. Frustraţii cu pricina au înţeles de mult că poşetele şi maşinile de lux nu fac doi bani, îşi pierd din sclipire dacă le scoţi la plimbare pe o uliţă prăfuită, printre feţe gri dărâmate de probleme, probleme create de prostia şi avariţia unor indivizi aleşi să dezvolte întreaga societate, nu doar un segment, cel al afaceriştilor de carton abonaţi la banii publici.

Doar un prost se simte rege într-o societate condamnată la sărăcie.

Suntem ultimii ca ţară pentru că nu facem doi bani ca oameni. Nu avem simţul responsabilităţii şi nici orgoliul de a lăsa ceva bun în urma noastră, de a construi o lume civilizată pentru toată suflarea, de a construi un viitor.

Suntem conduşi de oameni cărora le place măzga.

Avem ghinionul de a fi conduşi de nişte indivizi cu orgolii mărunte măsurabile în 2-3 bolizi, 4-5 viluţe amplasate pe aici şi prin Europa sau în insulele exotice, dar care-şi duc  zilele cot la cot cu sărăntocii pe care-i înjosesc zilnic.

Adevărul e că altfel arată Gucci sau Ferrari pe străzile din Râmnic, asta ca să dăm un exemplu local. Cocălarul se simte bine doar atunci când diferenţa este vizibilă, când luxul ţipă din toate şuruburile şi ştrasurile din chiloţii tanga.

Suntem o societate a târfelor unisex, în care aleşii se vând oricui dă mai mult.

Madamele, nu toate pentru că sunt şi excepţii care confirmă regula, clipesc des din gene, prestează câteva partide de sex oral sau de alt gen, îşi pun o fustă mulată, un pantof cu toc înalt şi sar direct pe funcţii de conducere în instituţii despre care habar nu au cu ce se ocupă. Cică află la faţa locului…

Un  politician local a găsit expresia corectă… sperma nu creşte IQ, dar se insistă la greu în zona asta.

Dacă doamnele au primit moştenire moneda de schimb, domnii prestează şi ei cum pot prin servicii imorale, ilegale sau de alte genuri certate cu legislaţia europeană şi nu numai.

Personal aş dori să avem şi noi pedereaştii noştri, să avem şi noi târfe masculine care-şi obţin posturile prin favoruri sexuale prestate tot unor masculi.

Ar fi perfect, înjosirea ar fi totală.

Cu o astfel de menajerie nu avem nicio şansă să urnim căruţa din loc, să scăpăm din  Evul Mediu. Vom ajunge destinaţie turistică, o destinaţie cu caracter documentar în care Europa îşi va învăţa viitorii specialişti cum nu se conduce o ţară, ce nu se face dacă te respecţi ca om şi ca profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *