Cică, cică…

„Ceata lui Piţigoi” continuă abuzurile în Primăria Râmnicului. Soldaţii lui Mircia Gutău nu îi ies din cuvânt nici picaţi cu leşie clocotită, motivul este lesne de înţeles… băieţii ar trebui să-şi ia adio de la contracte, adio de la joburile pentru rude, spoitorii de afişe şi amante.

După pupincurismul practicat de întreaga gloată îţi dai seama de capacitatea fiecăruia de a se descurca pe o piaţa liberă, fără proptelele unui „tatic”, indiferent de culoarea politică a acestuia… Seceta provocată de „pensionare forţată” i-a obligat să consume din ce au agonisit înainte de marea arestare.

Niciunul dintre apropiaţii primarului ilegitim nu a mişcat nimic, toţi au intrat în  hibernare până la marele „dezgheţ”… un miracol cumpărat cu mici, bere şi ceva mărunţiş pentru cei ce asigură democraţia într-un stat al UE.

Primarul şi-a tras sediu de partid cu taxa ecologică… doar 72 lei, lunar, pentru un spatiu aflat la strada principală… Fostul sediu al PPDD a intrat pe mâna lui, doar e stăpânul inelelor… şi face ce vor muşchii lui. Aşa e când eşti pus pe agoniseală… nici chiria nu ţi-o plăteşti la cât face… Mare domn, mare caracter…

Sobolanii au invadat centrul… Hello, hello… băiatul  cu deratizarea, ia pompa că ne papă şobolanii… chiar în centrul oraşului. Se plimbă guzganii prin oraş precum ţiganii la Londra şi nimeni nu face nimic pentru deratizare, probabil au devenit tot specie protejată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *