Cu sprijinul primarului Dumitru Pearcu, comuna Tomşani este singura localitate din Vâlcea unde se joacă meciuri de Superligă

Cu majoritatea jucătorilor experimentaţi (deşi media de vârstă a echipei e undeva în jur de 28 de ani), Unirea Tomşani ţinteşte o clasare cât mai sus în actualul campionat al Superligii Vâlcea. Gruparea preşedintelui Mihai Diaconescu (Corleone de Tomşani) vrea ca la fiecare meci să marcheze un gol mai mult decât adversarul. „Aşa s-a întâmplat şi la Brezoi, la meciul câştigat week-end-ul trecut, 5-4 cu echipa locală Lotru. Ne+au condus ei la pauză cu 3-1 dar în repriza a doua am zis: fraţilor nu se mai poate aşa. Şi până la final am dat un gol mai mult ca gazdele, golul victoriei echipei noastre fiind marcat de Ciortan în minutul 87 virgulă 5”, a comentat, în stilu-i caracteristic, adică, totuişi, cu mult umor, Corleone de Tomşani, profesrul Mihai Diaconescu.

Jucători cu experienţă la Tomşani

Trei sunt jucătorii cu mare experienţă pe care se poate baza Unirea Tomşa ni în acest sezon: Cătălin Bucă, revenit după un sezon petrecut la AS Bărbăteşti, Ovidiu Ciortan (ultima oară la Viitorul Dăeşti) şi Bogdan Nica ( venit de la Flacăra Horezu). De remarcat faptul că la Tomşani, cu sprijinul primarului Dumitru Pearcu, se joacă în fiecare week-end meciuri de Superligă. O dată joacă, la Tomşani, pe „Stadio Comunale”, echipa locală Unirea, săptămâna următoare, pe terenul de la Foleşti joacă echipa lui Tony Peştereanu, Minerul Costeşti. Ambele terenuri de fotbal au toate dotările necesare pentru acest eşalon: vestiare, duşuri, apă curentă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *