Biblioteca din Goranu, fără apa curentă şi punct sanitar

Biblioteca din Goranu, prima înfiinţată în Râmnic şi singurul mini-spaţiu de cultură din zonă, a fost redusă de concesionarii fostului cămin cultural la un loc în care civilizaţia se întrevede doar în paginile celor peste 27.000 de opere literare existente în rafturi.

Imobilul a fost concesionat imediat după revoluţie unui colonel de Poliţie care după pensionare a devenit om de afaceri.

Biblioteca a fost construită ca un corp separat alipit de căminul cultural, după concesionare noul proprietar a tăiat accesul la punctul sanitar şi apa curentă. Deşi au trecut mai bine de 26 de ani niciunul dintre primarii Râmnicului nu a făcut nimic pentru angajaţii şi cititorii bibliotecii.

Directorul Remus Grigorescu, consilier local ALDE, speră să rezolve problema cu ajutorul primarului Mircia Gutău care şi-a arătat disponibilitatea de a investi şi în modernizarea instituţiilor de educaţie şi cultură.

Rămâne de văzut cum va rezolva primarul în funcţie problema ţinând cont că se află deja la al treilea mandat.

Un comentariu la „Biblioteca din Goranu, fără apa curentă şi punct sanitar

  • 30 octombrie 2017 la 7:46
    Permalink

    Nu cred ca aceasta problema se va rezolva vreodata. Cladirea este dupa chipul si asemanarea celui care conduce activitatea si la nivel de judet. Adica , lamentabil. Pacat ca , asemenea personaje preimesc sinecuri fara sa le merite. Dar asa se intimpla cind promovezi slugile.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *