Joi, 8 septembrie, primarul Nicu Voicescu organizează cea de-a patra ediţie a Zilelor Comunei Fârtăţeşti

Joi, 8 septembrie, la Fârtăţeşti are loc cea de-a patra ediţie a Zilelor Comunei Fârtăţeşti. Pregătirile pentru ca totul să iasă perfectr sunt în toi. Primarul localităţii, Nicu Voicescu spune că a pregătit mai multe acţiuni ce se vor derula în cursul acestei zile.

Se va organiza un turneu de minifotbal (cu participarea copiilor şi tinerilor din 13 localităţi aflate în vecinătatea Fârtăţeştiului. Fiercare echgiupă va primi, la final, câte o minge, primele 3 clasate vor primi, în plus, cupe şi diplome.

Tot joi va fi un concurs de ciclism pe ruta Fârtăţeşti – Valea Ursului – Dozeşti – Popeşti şi retur (circa 200 de kilometri). Cei care termină pe primele 3 locuri primesc din partea Primăriei câte o bicicletă.

La ora 13,00, pe scena din curtea primăriei se dă startul uni concurs între formaţii artistice ale localităţilor Fârtăţeşti, Lăpuţata, Lădeşti, Stăneşti, Măciuca, Valea Mare, Mădulari, Şuşani, Bălceşti, Făureşti, Laloşu, Tetoiu şi Zătreni.

Petrică Mâţu Stoian va fi atracţia serii, manifestările urmând a se încheia cu o discotecă în aer liber şi cu un foc de artificii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *