CET Govora se pregătește de încărcarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru sezonul de încălzire 2016-2017

CET Govora  aduce la cunoştinţa consumatorilor săi faptul că, pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2016-2017, va proceda la încărcarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică, începând cu data de 15 septembrie 2016.

Vă rugăm să luaţi toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Astfel, Asociaţiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Reamintim faptul că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire, prin urmare   începând  cu  data  de  15.09.2016  nu  se  mai  avizează  cereri  de  intenție  privind  deconectarea  de  la  sistemul  centralizat  de  alimentare  cu  energie  termică, în  conformitate  cu  prevederile  Legii  nr. 325 / 2006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *