Conform afirmaţiilor delegatului Joe Panait, CS Viitorul Dăeşti este o pretendentă la primele locuri în acest sezon de Superligă

După achiziţiile pe care le-a făcut în această pauză competiţională, dar şi pentru că şi-a asigurat o oarecare stabilitate financiară prin cooptarea lui Mirel Vasilichia ca finanţator, clubul CS Viitorul Dăeşti şi-a depus candidatura pentru un loc cât mai sus la finalul actualei ediţii de campionat din Superliga Vâlcea.

18 transferuri făcute în vară de Viitorul Dăeşti

Delegatul grupării din comuna primarului George Popelan, Joe Panait, pune eşecul din runda a 3-a, e acasă, 2-3, cu Cozia Călimăneşti, pe seama unui accident. „Nu ştiu, am jucat bine până în minutul 60. Totul s-a năruit pentru noi din momentul în care Preda (Boabă) a luat al doilea galben şi a fost eliminat. Apoi, am condus până în minutul 87. Am fost egalaţi în minutul 88 şi am primit golul cu care am pierdut, golul de 2-3, în minutele de prelungire”. Panait spune că media de vârstă a echipei Viitorul Dăeşti e undeva în jur de 24 de ani. Media de vârstă ste stricată de Preda (Boabă) şi portarul Vlădoi. 18 jucători au fost legitimaţi de Viitorul Dăeşti în această vară. cinci dintre aceştia au venit de la CS Şirineasa împreună cu finanţatorul Mirel Vasilichia. Cei cinci sunt Despoiu, Fistogeanu, Filipoiu, Pătularu şi Preda. Însă „bomba” trasferurilor, în această vară, a fost detonată de aducerea unui jucător, Codin, de la FCM Baia Mare, din Liga a 2-a.

„E greu ca o echipă să stea câte o etapă în campionat”

„Vreau să punctez un lucru important, cred eu. În vară, deşi pe hârtie eram retrogradaţi, noi, Viitorul Dăeşti eram singura echipă cu cerere de primire la AJF pentru Superligă şi cu datoriile la zi”. Panait nu vede cu ochi buni faptul că Superliga are 11 echipe şi că săptămânal o echipă stă. „Era bine să se facă un efort şi să se găsească un numr par de echipe. E greu pentru o echipă să stea câte o etapă, dar dacă s-a plecat în formatul ăsta trebuie să ne conformăm”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *