CS Municipal, al doilea eşec consecutiv, 1-2, la Clinceni, cu Academica

CS Municipal a continuat seria meciurilor dezamăgitoare, pierzând al doilea meci consecutiv, 1-2, la Clinceni, cu Academica. Deşi vâlcenii au redus din diferenţă la jumătatea primei reprize, meciul (televizat, de altfel) a fost la discreţia gazdelor, gruparea lui Mugur Bolohan dând impresia că dictează ritmul de joc în cea mai mare parte a timpului de joc.

Toate golurile s-au marcat în prima repriză

Încă din minutul 6 gazdele au deschis scorul. Venţer bate un corner de pe stânga, Radu Crişan scapă de marcajul lui Pîrvulescu şi reia cu capul din 5metri, de la prima bară, sub transversala lui Muţiu. Opt minute mai târziu se face 2-0 pentru Academica: Predescu pasează în stânga lui Florin Ştefan, acesta intră în careu, trece în viteză de Pîrvulescu şi şutează din 6 metri lateral la colţul lung, pe sub braţul lui Muţiu. La jumătatea reprizei, vâlcenii reduc din diferenţă: Stephan Drăghici pasează din stânga careului Clinceniului pentru Mihai Dina, care şutează cu sete din 17 metri central sub transversala lui Matache, surprins de viteza balonului

Cu Foresta, în Zăvoi

Urmează un asediu la poarta vâlcenilor, dar de fiecare dată Muţiu e la post. Pe rând atacă poarta vâlceană Venţer (min. 23), Florin Ştefan (min. 27), Costin Gheorghe (min. 39). De partea cealaltă, Călin Cristea şi Neag sunt cei care vor să arate că şi CSM-ul e pe teren, având câteva ocazii la poarta gazdelor, în minutele 31 şi 36. În partea a doua, deşi se joacă pe contre, scorul rămâne cel stabilit în prima repriză: 2-1 pentru Academica. Vâlcenii rămân, cu 6 puncte, pe locul 14 în Liga a 2-a şi vor juca sâmbătă, 17 septembreie, de la ora 12,00, în Zăvoi, cu Foresta Suceava, şi acest meci urmând a fi televizat.  Şi următoarele meciuri ale CSM-ului vor fi televizate

Și următoarele două meciuri pe care le vor juca „municipalii” vor fi transmise în direct la Digisport și Dolcesport. Primul dintre ele va avea loc sâmbătă, 17 septembrie: CSM Foresta Suceava (ora 12.00), după care urmează un meci în „intermediară”,  miercuri 21 septembrie: Dacia Unirea Brăila – CSM (ora 15.30). „Normal că ne bucură interesul televiziunilor pentru echipa noastră. Sperăm să avem evoluții bune și să câștigăm cât mai multe puncte”, spune tehnicianul echipei vâlcene, Ionel Gane.

Drăghici: „Prezenţa la Naţională e o onoare pentru mine”

Fotbalistul echipei vâlcene, Stephan Drăghici, s-a întors de la o acțiune a echipei naționale a României, Under 19, antrenată de Costel Enache. „Am avut două partide amicale, ambele în Finlanda. În primul meci am intrat în minutul 55, s-a terminat 0-0. În al doilea am intrat ca titular și am fost schimbat în minutul 75, am bătut cu 1-0. Aceste convocări înseamnă destul de mult peentru mine. Faptul că îmi reprezint țara la categoria mea de vârstă este o onoare și sper să debutez și la naționala mare. Acum m-am întors la echipă și voi da totul pentru CSM”, spune Stephan.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *