Finanţatorul echipelor Flacăra Horezu şi CS Cavalerul Trac, Robert Dican: „Fotbalul nu se face cu violenţă, uneori e bine să ne amintim şi de fair – play”

Dezamăgit de cele întâmplate la meciul disputat de echipa pe care  finanţează, CS Cavalerul Trac Cernişoara, la Slătioara, de duritatea intrării unor jucători de la echipa gazdă la câţiva jucători ai săi, Robert Dican a fost decis, la un moment dat, să retragă echipa din campionat.

„Abia îi aduc pe copii la teren…şi ei pleacă cu picioarele rupte”

„Toată stima pentru domnul primar Romcescu, cel care, de pe margine, a încercat să-i tempereze pe cei care aveau obiectiv sigur. Să intre la rupere la doi dintre jucătorii mei. Trist e faptul că portarul gazdelor, un jandarm, a dat tonul acestor durităţi încă din startul partidei. Dacă băiatul venea la mine după meci şi-şi cerea scuze (că aşa e la fotbal!) dădeam mâna şi consideram incidentul terminat. E adevărat că printr-un sms acesta şi-a cerut scuze, dar el e militar şi nu trebuie să dea un asemenea exemplu. Nu aşa se face fotbal, nu cu violenţă, uneori e bine să ne amintim şi de fair – play. Eu abia reuşesc să-i aduc pe copiii ăştia, de la Cernişoara la meci şi ei ajung acasăcu picioarele rupte, cu sânge pe tricou. Păi a doua ară copiii ăştia nu mai vin, nu-i mai lasă părinţii, şi au dreptate.”, spune Dican.

„La Flacăra e stabilitate financiară”

Dican a vorbit şi despre echipa la care e finanţator, Flacăra Horezu, în superligă. La Flacăra am găsit o conducere profesionistă, Flacăra are cel mai bun antrenor din Vâlcea la acest moment, Vasile Ilinca, jucătorii îşi primsc salariile în limita unui plafon decent, nu există discrepanţă de salarii gen: jucătorul X primeşte atâţia bani că a jucat la Liga 1 şi acum vine doar la meciuri. Deocamdată nu am vorbit despre eventuala promovare a echipei în Liga a 3-a şi prezenţa sa, de la anul, în acest eşalon. Trebuie să o luăm pas cu pas şi apoi nu pot să vorbesc eu în numele conducerii clubului”.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *