Firea, Cioloș și crucea de lemn

Dragi concetăţeni, în opinia mea, cred că a venit timpul să ne facem bagajele şi să ne cărăm din ţară, să ne facem o altă ţară, ca afară, în alt colţ de pe Terra.

Am aflat cu profundă durere că madam Firea, primăreasa Bucureştiului, vrea din nou în Parlament. Cică ar fi pe primul loc la încredere în rândul bucureştenilor.

Ăsta e un lucru bun, aşa ne simţim şi noi mai bine.

Nu suntem singurul oraş din ţară care a gafat lamentabil la vot, se putea şi mai rău… s-o avem primar pe Gabriela Firea. Asta da pedeapsă.

Madama de la cîrma capitalei nu se vrea în Parlament ca simplu demnitar… vrea să ajungă premierul României. Se crede Angela Merkel în variantă românească.

Să ne ferească Domnul şi toată trupa de sfinţi de la dreapta şi de la stânga lui.

Dacă va fi nevoie vom face incantaţii şi către capii Iadului. Ca la alegeri… cerem de peste tot, că nu se ştie a cui pilă e mai bună şi cu cine faci majoritatea.

În definitiv şi Diavolul e tot un înger, unul decăzut, dar parcă mai contează… când ai o astfel de belea în ogradă.

Trebuie să fii bine lovit în ADN să votezi o astfel de persoană, să o mai şi întronezi ca premier.

Cercetătorii afirmă că ADN-ul uman se degradează cu fiecare generaţie care stă să vină, noi suntem dovada vie.

Cu un premier ca Firea nu mai avem nevoie de un nou potop, nici de o realiniere a planetelor. Ne rezolvă rapid cu un văl pe cap şi o cruce între dinţi… şi o sarcină cu tripleţi.

Și pentru că politicienii din PSD ne pregătesc un aşa frumos cadou, eu zic că ar cam trebui să votăm alte variante, până şi Cioloş pare o variantă bună într-o astfel de situaţie, chiar dacă se consideră premierul unei naţiuni abstarcte.

Şi are dreptate.

La prima vedere, imediat după citirea afirmaţiei, am fost tentată să cred că omul venea direct din spirala lui Bivolaru, că e sub influenţa energiilor galactice şi mai pluteşte încă, dar privind mai atent în jur i-am dat dreptate.

Cică 60 de deputaţi şi senatori “mititei” au susţinut prin martie un proiect de lege al deputatului PSD Sorin Avram Iacob prin care defăimarea ţării sau a naţiunii vor fi, dacă va trece,  pedepsite cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani, plus  interzicerea unor drepturi.

Premierul Dacian Cioloş nu vrea să susţină proiectul deoarece “ţara” şi “naţiunea” sunt valori “esenţialmente abstarcte”. Cum spunea ziaristul care a descoperit postarea pe Facebook… ţara guvernată de Cioloş nu există în realitate, ci doar în abstract. La fel, şi în cazul naţiunii. Naţiunea e o chestiune abstractă.

Şi are dreptate, el ştie cel mai bine, doar vine din ograda capilor Uniunii Europene.

Este reprezentantul unui organism internaţional care a distrus economia României în baza unui plan foarte bine pus la punct.

Figurăm drept colonie în scriptele UE.

569cf02a-046a-4f62-bec7-ebba1be6aee9_mw1024_mh1024_s

Marile puteri ne vor săraci, proşti şi îngenuncheaţi în faţa leprelor care conduc din umbră Europa. Suntem buni doar ca scalveţi în concernele şi fermele lor, doar ca piaţă de desfacere pentru produsele lor de mâna doua sau a treia.

Cică ne vor în Evul Mediu ca să nu ne primească în Schengen.

Cioloş şi trupa de tehnocraţi, cei mai proşti de la curtea liderilor UE, au un contract clar… să facă praf şi ţăndări şi ce a mai rămas.

Da, Cioloş are dreptate… România nu mai există ca ţară, a fost vândută bucată cu bucată milionarilor europeni, iar ca bonus li s-a  dat şi 45% din terenurile arabile.

Cât despre naţiunea română… Naţiunea română este sublimă doar în manualele de istorie, în câteva dintre ele, în realitate a murit cu 26 de ani în urmă.

Politicienii au îngropat-o pe ascuns, fără slujbă, dar din 4 în 4 ani dau de pomană în amintirea ei, fără să-i pronunţe numele. O fac pe şest… iar Cioloş ştie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *