Frizuri pentru pitici, mari și mici!

Părinţii moderni acordă o mare importanţă felului în care arată copilaşii lor. Pentru că a început anul şcolar şi mulţi părinţi trebuie să se decidă asupra look-ului prichindeilor, m-am hotărât să le vin în ajutor şi am apelat la sfatul hair-style-iștilor, Zugravu Liviu şi Peloiu Lavinia ne explică de ce trebuie să se ţină cont atunci când se alege frizura, care sunt noile tendinţe şi cât de important este să se apeleze la un salon dedicat strict copiilor.

Poate v-aţi imaginat că alegerea tunsorii pentru copii este o joacă, lucrurile nu stau deloc  aşa. O mare influenţă o are textura părului, fizionomia fetei şi nu în ultimul rând personalitatea celui mic.

Dacă până în această toamnă erau la modă pentru fetiţe  împletiturile şi buclele, iar pentru băieţei stilul messy şi pompadaour, noul an şcolar vine cu schimbări radicale şi în acest domeniu.  Le propunem mămicilor tunsori uşor de întreţinut şi care să nu-i deranjeze pe copii, tunsori clasice cu linii drepte.

  • frizuri în stil box sau semibox

frizerie-pentru-copii

  • frizuri în stil bob şi cu mici modificări

frizerie-pentru-copii-2

frizerie-pentru-copii-3

frizerie-pentru-copii-4

 

  • frizuri băieţi undercat

frizerie-pentru-copii-5 frizerie-pentru-copii-6

 

Mulţi părinţi se tem să-i ducă pe copii la un salon de coafură. Pentru că de multe ori copiii pot avea probleme cu tunsul, în special copii hiper energici, este de preferat să se opteze pentru un salon specializat. Înconjuraţi de jucării şi vizionând desene animate din scaunele special concepute, piticii nu mai consideră tunsul o corvoadă, devine pentru ei  o joacă de copii.

Rubrică realizată de Lorelai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *