Pedeliștii au câștigat alegerile din PNL

Liberalii vâlceni și-au ales conducerea într-o atmosferă incendiară. Deși inițial locul doi pe lista la Deputați parea câștigat de avocatul Victor Stănculescu sala a votat altfel… a votat cu Iuliana Moise. Scenariul s-a repetat și la Senat unde senatorul Adrănel Cotescu a fost învins de copreședintele PNL Romulus Bulacu. Clasamentul cu cele trei mandate eligibile, eventual 4, dacă se implică edilul Râmnicului este următorul:
Pentru Camera Deputaților pe locul 1 este liderul liberal, Cristian Buican, cu 99 de voturi, locul doi de Iuliana Moise care a obținut doar 42 de voturi, iar cel de-al treilea mandat a fost obținut de Samoil Vâlcu care a primit 46 de voturi. Se pare că pentru obținerea celui de al treilea mandat de parlamentar se mizează pe ajutorul primarului Mircia Gutău care ar fi acceptat să-i facă campanie dacă va ieși pe locul trei pe listă.
Pentru Senat lista finală este următoarea: pe primul loc Romulus Bulacu cu 53 de voturi, iar pe locul al doilea este Victor Popescu care a obținut 70 de voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *