Florian Marin nu vrea funcţii de la “grec”… de la Constantin Rădulescu

Fostul aşa zis comunicator al Consiliului Judeţean Vâlcea nu vrea daruri de la greci… de la preşedintele Constantin Rădulescu. Marin Florian, fostul consilier personal al preşedintelui CJ Vâlcea, social democratul Constantin Rădulescu, a declarat, unde altundeva decât pe facebook, ca nu este interesat de funcţia de administrator special al CET Govora.

„Ieri seară am citit acest articol, care este în contradicție flagrantă cu realitatea. Nu sunt și nici nu voi fi administrator special la CET.

Cât privesc comentariile unor așa-ziși analiști din spațiul virtual, nu am ce să le răspund, pentru că aceștia nu sunt în măsură să îmi aprecieze aptitudinile profesionale.

În speranța că am lămurit acest subiect, vă doresc o zi bună!”.

Aşa-zisa informaţie dată în „contradicţie cu realitatea” putea fi evitată dacă fostul şef al IPJ Vâlcea agreea cât de cât comunicarea directă cu presa şi nu numai.

Fostul consilier afirma cu puţin timp în urmă, într-o discuţie neoficială, că singura funcţie pe care nu ar accepta-o niciodată este funcţia de administrator public, în rest orice e posibil. Deci şi postul de administrator special al CET Govora.

Informaţia privind numirea sa a venit săptămâna trecută din tabăra PSD care vehicula două nume: consilierul Florian Marin, ca fiind varianta preferată şi fostul viceprimar Vasile Cocoş.

În timpul mandatului lui Victor Ponta s-a produs o „mutaţie genetică” în PSD, laşitatea este atât de evidentă încât niciunul din capii partidului, şi aici vorbim şi la nivelul organizaţiilor din teritoriu, nu-şi asumă declaraţiile într-un mod direct cu presa sau cu  adversarii politici, toate declaraţiile sau războaiele politice se duc pe FACEBOOK sau prin comunicate de presă.

PSD nu mai are comunicatori, are doar persoane fără coloană vertebrală şi fără capacitatea de a susţine un dialog pertinent, argumentat cu presa şi cu foştii aliaţi politici. Chiar şi secretizarea unei informaţii de interes public, cum este cea de numire a administratorului special al CET Govora, ţine tot de capacitatea de a conduce un partid, o instituţie etc. Decizia de a ţine secret numele unei persoane care va fi numită prin votul consilierilor judeţeni, într-o şedinţă publică, este mai mult decât penibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *