La ce visează el?! Cele mai obişnuite fantezii masculine

  1. Fantezii despre partenera din acest moment. Nu e o glumă! Cea mai frecventă fantezie sexuală este legată de ceea ce i-a făcut partenerei. De ce? Pentru că un corp disponibil e mult mai excitant decât unul neatins.
  2. A face sex cu o altă femeie decât partenera. Adesea e vorba de o fostă iubită, de o prietenă a partenerei sau chiar de o celebritate. Mulţi tânjesc să facă sex cu cineva nou, iar fantezia e o modalitate de a-şi împlini dorinţa fără a-şi pierde parteneră.
  3. A oferi sau a primi sex oral. Şi această fantezie este pe primele locuri de pe listă.
  4. Sex cu două sau mai multe femei. Este echivalentul masculin adult al fanteziei copilului că a fost închis din greşeală într-o cofetărie. Dacă e plăcut să faci dragoste cu o femeie, atunci să faci sex cu două trebuie să fie de două ori mai plăcut, nu-i aşa? 55% dintre bărbaţi au avut fantezii pe tema sexului cu două personane.
  5. A privi cum fac alţii amor şi/sau a fi privit. Se numeşte voyeurism „să priveşti”, respectiv exhibiţionism  „să fii privit”.
  6. S-o privească  masturbându-se pentru el. A o privi „jucându-se” cu organele ei genitale figurează destul de sus pe lista preferinţelor bărbaţilor.
  7. Sexul anal. Mulţi ar vrea ca partenera să-i penetreze cu degetul, sau ar dori sex anal, dar se tem că ea ar crede că sunt homosexuali dacă sugerează aşa ceva. Deci totul devine o fantezie.
  8. Legatul. Să lege pe cineva este visul lui. Fanteziile pe tema legatului sunt de obicei fantezii de putere .
  9. Pretinsul viol. Fantezia despre viol a bărbaţilor e legată mai mult de faptul că o dau gata cu tehnica sexuală şi cu charisma lor şi mai puţin de violenţă.
  10. Sex cu un alt bărbat. Fanteziile sexuale cu bărbaţi sau implicând-o pe ea şi încă un bărbat nu înseamnă că ar dori în secret să fie homosexual, ci doar din curiozitate sexuală.

 

Sursa: Tracey Cox, “Hot Sex. Ghidul complet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *