Minoră constrânsă de către un bărbat să întreţină raporturi sexuale

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră de 16 ani, a fost constrânsă de către un bărbat să întreţină raporturi sexuale.

În baza sesizării, au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

În baza investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că D. Nicolae, de 36 de ani, din jud. Olt, domiciliat fără forme legale în municipiul Râmnicu Vâlcea, a întreţinut raporturi sexuale prin constrângere cu minora de 16 ani, profitând de starea minorei de imposibilitate de a-şi exprima voinţa.

În baza probatoriului administrat în data de 13 septembrie a.c., bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, iar ieri acesta a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au admis propunerea procurorului de caz, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 36 de ani.

Acesta este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Pe întregul parcurs al procesului penal, persoana anchetată beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *