În perioada 25-30 septembrie, profesorul Marius Băluţă organizează, la Brezoi, Campionatul Naţional de box pentru tineret

În perioada 25 – 30 septembrie, profesorul Marius Băluţă (foto) organizează, la Sala Sporturilor Brezoi, Campionatul Naţional de box pentru tineret. Cântarul oficial este programat pentru sâmbătă, 24 septembrie, gala de debut a competiţii urmând a avea loc duminică, 25 septembrie, de la ora 16,00.

Conform estimărilor, la competiţie urmează să participe circa 170 de sportivi e la toate cluburile de rofil din ţară. Cu acest prilej, la Brezoi vor juriza 20 de arbitri din România, 2 din Ungaria, 2 din Republica Moldova şi 1 din Israel. Federaţia Română de Box organizează şi examen pentru arbitri („o stea”), categorie cu care se pot arbitra meciuri de box de la campionatele europene. Lectori, pentru cursanţi, vor fi secretarul general AIBa, Mark Boseli (Canada) şi preşedintele Federaţiei de Box din Canada.

De la CSS Rm. Vâlcea vor urca în ring doi sportivi: Andrei Udubaşa (titularul categoriei 56 kg la nivel naţional, component al Lotului Olimpic) şi Ionuţ Ciuma, cel care va boxa la categoria 75 kg. „Mulţumesc domnului primar Robert Shell, de la Brezoi, pentru disonibilitatea de a organiza acest turneu”, spune profesorul Marius Băluţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *