Corona Braşov, rămâne încă o „nucă tare” pentru HCM Rm. Vâlcea: „Municipalele” învinse (25-29) de echipa fostei glorii a handbalului românesc, Mariana Târcă

După o primă repriză bună făcută de echipa vâlceană, presiunea jocului şi poate numele adversarului au făcut ca „municipalele” să cadă din toate punctele de vedere în partea a doua. Şi, aşa cum era normal, după aspectul jocului, vâlcencele au pierdut la o diferenţă de 4 goluri, 25 – 29. Dacă în prima repriză au mai legat ceva, în teren, în partea a doua, datorită mobilizării şi imboldului primit de la antrenor, vâlcencele au fost adesea de nerecunoscut în teren. Sigur că în stilul nostru inconfundabil, antrenorul vâlencelor a găsit şi motivaţia principală a eşecului echipei pe care o pregăteşte: evoluţia de excepţie a portarului de la Braşov, Denisa Dedu. Lucru adesea inexplicabil pentru cine a văzut meciul. E adevărat, în parte, că şi Dedu a apărat bine, dar pentru faptul că fetele noastre pierdeau mingea înainte de a ajunge la poarta oaspeţilor, pentru faptul că acele contraatacuri s-au pierdut lamentabil uneori chiar la centrul terenului, pentru faptul că aruncările de la 9 metri, în mare parte, s-au oprit în zidul advers, pentru toate astea tot Dedu e vinovată?!

Fosta glorie a handbalului vâlcean, Mariana Târcă a avut cuvinte frumoase la adresa formației noastre, care i-a lăsat o impresie plăcută după meciul de azi. ”Îmi pare rău, pentru că sunt legată sufletește și de Vâlcea, dar mă bucur pentru rezultat, continuăm seria victoriilor și pentru noi contează mult. Vâlcea este o echipă transformată mult față de anul trecut, relațiile de joc mai trebuie sudate, eu cred că va avea un viitor frumos, într-un timp nu prea îndelungat” a declarat Mariana Târcă, care actualmente antrenează pe Corona Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *