Victor Ponta declanșează Jihadul în PSD

Victor Ponta, fostul lider al Partidului Social Democrat a adus acuzații grave colegilor, în ședința Comitetului Executiv al partidului, ce s-a desfășurat la Murighiol (județul Tulcea). Ponta a declarat că în acest moment ”există oameni în interiorul PSD care se duc și toarnă la DNA”.

Fostul prim-ministru a făcut referire la ultimele dosare făcute de DNA și în acest context a spus că în interiorul PSD sunt oameni care toarnă la DNA. Ceea ce este cu adevărat ciudat, este faptul că aproape niciun coleg nu a comentat în nciun fel acuzația.

Ponta a mai spus că ”astfel de oameni ar trebui excluși din partid și nu trebuie să își găsescă loc pe listele PSD la alegerile parlamentare”.

Singurul care a intervenit în discuție a fost Liviu Dragnea, cel care a ținut să precizeze că știe exact la ce se referă Victor Ponta, însă i-a spus fostului premier că în lipsa unor probe nu pot fi aduse acuzații de acest gen unor lideri PSD. Dragnea a precizat că va încerca să reglementeze situația și să afle mai multe detalii, informează Stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *