Topul arbitrilor, arbitrilor asistenţi şi observatorilor care au oficiat la meciurile din competiţiile organizate de AJF Vâlcea

Au trecut câteva etape în campionatele organizate de AJF Vâlcea şi ne propunem să vedem care e stadiul delegărilor arbitrilor, arbitrilor asistenţi şi observatorilor în cadrul acestor competiţii.

 

Claudiu Tomoiagă, „interzis” deocamdată la Superligă

 

Fosta conducere a Comisiei Judeţene de Arbitri Vâlcea (preşedinte Ion Tudorică) se plângea peste tot că nu sunt arbitri. În condiţiile în care un număr destul de mare de arbitri nu au primit, pe durata campionatului trecut, şansa de a conduce vreun meci la Superligă. Situaţia „se perpetuează”, se pare, şi „sub domnia” actualului şef al arbitrilor din Vâlcea, Gheorghe Mosor. un număr de 29 de arbitri nu au fost delegaţi, în cele 5 etape scurse până acum, la NICIUN MECi de Superligă. Surprinzător, rintre cei ce au avut „interzis” la delegări pentru meciurile din Superligă se află şi un arbitru cu experienţă: Claudiu Tomoiagă.

 

 

Topul arbitrilor condus de Dobrică şi familia Demetrescu

Conduce topul delegărilor arbitrilor, până acum, Nicolae Dobrică. Acesta are 15 meciuri la care a fost „central”: 4 meciuri în Superligă, meciul din Supercupa AJF, 5 meciuri la Liga a 4-a, 3 meciuri la Cupa României, şi 2 meciuri la Liga a 5-a. Urmează Daniel Demetrescu (secretarul general al AJF Vâlcea – foto) cu 13 meciuri conduse şi soţia lui, Iuliana Demetrescu, tot cu 13 partide la care s-a aflat la centru. Pe locurile 4-5 în acest top sunt Alin Olaru şi Claudiu Tomoiagă, ambii cu delegări la câte 10 partide, urmaţi de vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Cătălin Buşi, Alin Colţa, Iulian Mihai, Andrei Mosor şi Florin Păunescu, toţi cu câte 9 partide la care s-au aflat la centru. Lucru îmbucurător, până acum toţi cei 39 de arbitri au primit cel puţin câte o delegare până acum la diferite meciuri din ligile 4 sau 5.

Două jurnaliste au cele mai multe delegări ca arbitru asistent

Două jurnaliste conduc topul delegărilor la „arbitri asistenţi”. Ramona Bălteanu, e pe primul loc, cu 14 meciuri la care s-a aflat la linie. Urmează Simona Sima, cu 13 partide, Adrian Chebar, cu 12 partide, Robert Apostolescu, cu 11 partide, Alexandru Gheţu şi Ioana Popescu,  ambii cu câte 10 meciuri la care s-au aflat la linie. Pe locurile 7-8 sunt Mirel Cladoveanu şi Mihai Schianu, ambii cu câe 9 meciuri la care s-au aflat la linie. Locurile 9-17 în acest top sunt ocupate de Marian Aldescu, Andreea Ţîrlea, Silviu Costache, Marius Glodeanu, Ilie Hoanţă, andrei Iordache, Roxana Mazilu, Mădălina Mazilu şi Mihail Stan, toţi cu câte 8 meciuri conduse la linie.

Gheorghe Mosor, primul la delegări observatori

În privinţa observatorilor, topul este condus de şeful arbitrilor. Gheorghe Mosor are 9 meciuri ca supervizor AJF. Două partide sunt din Superligă, un meci la Supercupă, 4 meciuri la Liga a 4-a şi câte un meci la Cupa României şi Liga a 5-a. Urmează Mircea Cârceag, Ion Iordache, Marian Matei, Dumitru Nicula, Constantin Popescu, Emil Râmniceanu, Eugen Roşu, Grigore Tomoiagă şi Ion Tudorică, fiecare cu câte 6 meciuri la care au fost prezenţi ca observatori AJF. Ultimele locuri în acest top sunt ocupate de Ioan Calapancea şi Constantin Dina, ambii cu doar câte două meciuri la care au fost  observatori AJF.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *