Curat murdar, domnilor! Pute al dracu de rău la Măldărești

Pute al dracu de rău la Măldărești cu acordul Gărzii de Mediu, al Administrației Locale și a celorlalte organe ale statului

Coșmarul a devenit realitate. Oamenii din Măldărești când se duc să scoată apă din fântână, scot de fapt o găleată de Coca Cola…

Reporterii televiziunilor naționale când prezintă babe sonate care strâng gunoaie în locuințele lor și zic că au găsit munți de gunoaie… mint cu nerușinare, priviți aici adevărați munți de gunoaie înalți de 10-20 de m care mai au puțin și intră în pădurea din apropiere.

img_20160926_103038

Deja o mare parte din pârâul de la marginea pădurii este poluat de lichidul rezultat de la tonele de reziduri toxice. Peste toate acestea domnește o mireasmă care “te îmbie” să o iei la fugă mâncând pământul. Și acum mai simt mirosul de gunoi de acolo!

img_20160926_101419

“Drumul Gunoaielor de la Măldărești” lung de peste 60.000 de mp va fi noua atracție turistică a comunei, mulțumită șmecherașului Florin Nicolaescu, supranumit și „Regele Gunoaielor”, care a șterpelit terenul de acolo cu ajutorul consilierilor și a fostului primar. Individul aduce gunoaie din județele Hunedoara, Alba, Caraș Severin, Gorj, etc.

img_20160926_120433

Deja pe islazul de sus sunt gunoaie aduse de vânt, iar gardul este larg deschis și încep să alunece pe acel islaz. Oamenii de acolo, mai ales ciobanii au fost amenintați de Nicolaescu cu moartea. Individul se crede a fi un fel de Sorin Ovidiu Vântu, versiune oltenească. Potrivit unor surse, se pare ca acest domn Nicolaescu ar cotiza anumite sume de bani la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pentru ca cei de acolo să nu îi facă probleme și să închidă ochii.

La fața locului au venit și inspectori de la Apele Române, comisari de la Garda de Mediu și de la Romsilva, care au rămas “mască” la ce au văzut acolo, unii din ei declarând că acolo trebuie să vină Ministrul Mediului, Ministrul Sănătății și Prim-ministrul Dacian Cioloș. Comisarii de la Garda de Mediu din Vâlcea au decretat că se spală pe mâini, transferând problema în ograda Guvernului. Oamenii i-au făcut pe inspectori și pe comisari în fel și chip reproșându-le că îl protejează pe Nicolaescu.

Președintele Consiliului Județean a fost anunțat prin șoferul personal că șeful Gărzii de Mediu refuză să se deplaseze la Măldărești. Într-o oră doamna era deja la groapa de gunoi și făcea poze.

Îi invităm pe toți politicienii locali, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, viceprimarul Eusebiu Vețeleanu, în calitate de ecologiști pur-sânge, pe președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu precum și pe viitorii candidați la parlamentare, indiferent de la ce partide sunt, să viziteze noul traseu turistic și să se delecteze cu un grătar și câteva răcoritoare în pădurea din apropierea imenșilor munți de gunoaie.

img_20160926_101402

Tocmai am fost informat că „Regele Gunoaielor” a făcut plângeri penale atât echipei INFO PULS cât și inspectorilor de la Apele Române și Romsilva, comisarului-șef de la Garda de Mediu, primarului, viceprimarului și consilierului local PRU Măldărești, localnicilor cât și celor doi polițisti pentru încălcarea proprietății private. Rog instituțiile statului, în special DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE, dar și DIICOT să îi facă o vizită, ceva mai îndelungată, acestui distins „proprietar” pentru a verifica dacă actele prin care acesta a pus mâna pe terenul respectiv.

Mai multe detalii în emisiunea “IMPACT DIRECT”, realizată de Gheorghe Jianu, vineri între orele 20.00-22.00 pe ETALON TV sau online pe site-ul nostru.

Cristian Duță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *